Kıl Kurtları

izmmir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
7
0
1
28
3 gün doktorun verdiği ilacı kullandık ailecek. Çarşaflar her gün değiştirilip çamaşırlar kaynatılıyor. Ben hep titizliğe dikkat ederdim, şuan daha fazla dikkat ediyorum. Bunlardan tamamen kurtulur muyum ? Tekrar ilaç kullanmak gerekir mi? Bu durumda olup kurtulanlar yazabilir mi ? ((

Herkese geçmiş olsun

Ay felaket biseydir o. Taze fındık birebir kurtlar için.Marankinin kürleri var bitkisel. Onları da deneyin.Çok geçmiş olsun,inşallah kurtulursunuz.

Siz de böyle bir şey oldu mu hiç?
Küçükken olmuştu,annem bol bol taze fındık yedirmisti bana iyi hatirliyorum. Baya kurt dökmüştüm. 2. Sınıfa gidiyordum sanırım. Bi akrabamizda olmuş, 1 metrelik kurt çıkmıştı kızdan fındık yedikten sonra. Annemde bunu duyunca bana yedirmişti.

Ben bir defa bir tane gördüm bende. Daha sonra ilaç kullandım ama tuvalate çok çıkamıyorum kabız oldum. Döküp dökmediğimi bilmiyorum

Başka yardımcı olabilecek olan var mı? İlaç kullananlar ? Vermazol verdi doktor. Tekrarlamak gerekir mi? Bunların yumurtaları nasıl temizlenir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…