- 17 Ağustos 2009
- 312
- 4
-
- Konu Sahibi gxuxmxuxxsx
ben 3 kere kıl dönmesi oldum ikisini Türkiyede oldum sadece ıcını boşaltıp pansuman yaptılar.Üçüncüsünü Amerıkadaydım gene aynı yerden cıktı bu kez orda amelıyat oldum kıl yatağını komple cıkartıp aldılar evet okul zamanıma denk geldı ve elımde sısme sımıtle dolastım cunku oturamadım.Ama cok sukur kokunden bıttı ,zaten en guzelı amelıyat olmak komple kurtuluyorsunuz.
Sanırım bu işte ben ustayım delikafadulden
ilk ablam yaşadı kuyruk sokumunda bi şişlik acile gittiler onu patlatmışlar ama canlı canlı ablam bayılmış senağlama
annem zar zor kıl dönmesi olduğunu öğrenmiş ve dr demişki ameliyat şart
neyse düzelmiş ama 2 ay sona tekrarları ve maleiyat oldu allahtan kist küçüktü hemen iyileşti ablam
ben anlatayım :çok üzgünüm:
ablamın düğününe 2 ay kala kuyruk sokumum ağrıdı çok oturamadım günlerce
sona bi gün banyoda elimle bi yoklayayım dedim baya bi iltihap aktı elime meğer kist patlamış ve geçti:lepi: daha doğrusu ben öyle sandım.2 sene sona nette gezerken kıl dönmesini okuyodum tesadüf o ya dikkatimi çekti
en belirgn özelliği o bölgede milimetrik delik olmasıymış. :1shok:
Akşama eve gittim anneme bak bakalım dedim delik varmı bi baktı 2 minik delik delikafadulden hemen dr a gittik dr ameliyat şart dedi ama benimki 2 yıl içinde ilerlemiş ve baya büyük bi kist olmuş
neyse 7-8 iğneyle o bölge uyuştu ameliyat 1 saat kadar sürdü ama sonrası brz zordu ağrım oldu ara ara ve ilik dikişi denen bi şekilde diktiler senağlama çünkü yaram çok genişmiş ve popomun etine doğru baya bi parça et almışlar.hatta orayı yaktı bide dr çünkü kist olmuş yaranın etrafı dikili ortası açık bi et parçasıydı 20 gün kadar raporluydum.
Sona 3 ay pansuma na gittim haftada 3 gün.düşünsenize 3 ay yıkanamadım hiç hep sildim vucudumu erkek dr du 3 ay popomu açtım haftada 3 gün sapolsun çok iyi bir doktordu ahbap olduk resmen :1rolleyes:
dikişlerin alınması çok acıtıcıydı kanadı brz bi bağırdım ki sormayın canın çok tezdir acıya dayanıksızım ben.
bigün banyoda düştüm bide aklm çıktı popoma bişey olcak diye :roflol:
çoook ama çook uğraştım ama şükür 3 yıl oldu bi şikayetim yok. a.s
Tek şikayetçi eşim popomu asla alletmiyom korkudan :roflol:
oda iyiki bi amleiyatın var diyip kızıp duruyo lülülülülülü
korkuıyom napayım aylarca savaştım ben o deliğin kapanması için
annem ilk görünce çok korkmuş bu koca delik kapanmaz diye
buna şükürki geçti hihoyyyt
.................................................
şimdi şikayeti olan arkadaşlar sakın ihmal etmeyin mutlaka iyi bi doktora gidin yoksa tekrarlıyo.ilerleyince çook daha zor korkulacak bişey yok
çekmektense tedavi olun daha iyi
yakında sana kaydirigubbakcemile Şeniz şutarafagitti böyle yaparsa şaşma..adam yetr ne kıymatlı popon varmış diyecek bir gün...-tatlicadiarzu-
bu arada dr nası anladı kistin büyüdüğünü ya..önceden ki büyüklüğünü nerden biliyodu yani?anlatsana yaaaa...fisfisfis.
çok geçmiş olsun cnm.:teselli:a.s.sanırım ben bu kadar problem yaşamadığım için üzerinde durmadım şimdiye kadar..bende gözle görülür bişey hiç olmadı.öyle sivilec ilt,ihap falan yaşamadım..(çok şükür)iğne ucu kadar bi tane delik var sadce. ve bi ara ağrı ateş sıtma yaptı bi gece.antibiyotikle geçirdi dr..
ameliyat için sıra aldım tahlillerimi yaptırmama rağmen vazgeçtim.korkumdan..niye korktum ben bu olaydan bu kadar anlamadım yaa. okadar büyük ameliyatlar geçirdim hiç bu kadar tırsmamıştım..bi kere bıçak yedinmi eskisi gibi olmuyor..sanırım asıl korkum ameliyat sonrası..
büyüyecek aklım öle başıma gelecek herhalde...kaçıyorum şimdilik ameliyattan bakalım...ne zaman cesaretimi toplayacağımm..:çok üzgünüm:
kızlar kasığımla genital bölgem arasında yaklaşık 1 yıldır kıl dönmesi var.hiç bir ağrı yok ancak biraz kurcaladım ben orayı oldukça uzun bir tüy çıktı sonra dayanamadım bıraktım bir an önce bir doktora gitmek istiyorum artık .izmirde bildiğiniz ,bu işi iyi yapan bir doktor varmı ? Acil tavsiyelerinizi bekliyorum
çok sağol yaman.bugün randevu aldım ama senin dediğin doktordan değil özel bi tıp merkezinden.bakalım yarın gidicem ne diyecek,çok korkuyorum valla bu gece uyyamam heralde
evett şimdi doktordan geldim ,haberler iyi :d çok büyük olmadığı için krem ve hapla geçicek bir şey dedi doktor.eğer lazer epilasyon yaptırırsam da buna kesin çözüm olacağını söyledi , ki ben son 2 aydır izmirde iyi bir yer araştırıyorum .ve sanırım medislimle anlaşıcam. çok şükür ameliyat olmayacağım yani