- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
- Konu Sahibi gxuxmxuxxsx
-
Canım kendı adıma konusuyorum rahat degılım.
Sanmakı hiç bişey olmamış gıbı rahta hareket edıcen...
Arkadasım cocugunu verdı ayağımda sallayayım dıye,bınbır dertle oturdum,eskıye göre cok daha ıyı ama tamamen degıl.doktorum bır sene cekersın demişti.Annem guatr amelıyatı oldu 15 sene once,hala varlıgını hıssedebılıyo mesela.
Otururken dıkkat edıyorum,yumusak yerlere oturmaya gayret edıyorum,anı habereketler yapmıyorum.. Yanı yıne zorluk oluyor..
Gümüş okuyomu acaba buarada
Üzme canını.keşke olmasaymış ama oluncada care yok.Bırde ben ılkkez ufakta olsa bı amelıyat gecırıyo oldum,son ıkı gun kala kasmıstım o yüzden biraz kaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun,doktorun ıyıyse cabuk atlatırsın,ama dedıgım gıbı belkı ömrunce dıkkat etmen gerekıcek devamlı.Ben sımdı koltuktan kalkarken bıle yavas yavas kalkıyorum yoksa onun acısı cok kötü biliyorum yanı.sende mecbur sakınıcan kendını,ayrıca dedıgım gıbı bol bok ıstırahat et,cunku ağrın olur.Benım dızlerım tıtrerdı ayakta dururken,sandalyeye fılan cıkamazdım,bıraz yürüsem belim ağrırdı..
Allah şifa versın bacım. :1hug:
:))) canım benim düğünüm 4 temmuz da. ben acıbadem hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum.
doktorum istersen düğünden sonrada olabilirsin dedi. ben de nası yapsam acaba diye hala onu düşünmekteyim.. senin düğün tarihin ne zaman peki :)
Ben senden bı hafta once evlenıyom 27 hazıranda kaydirigubbakcemile3
Evlılıkten sonrasına bırakma derım,cok daha zor olur,babanın evındeyken ol kurtul bence
Annenden ıyı kımse bakamaz sana emın ol.Hastanende güzel,sorunsuz olur ıns.
Çevremde iki insan da tam kalça arasından ameliyat oldu. 1-2 hafta dinlendiler ve şimdi rahatlar. Ameliyat sonrası dikişler alınana kadar üzerinde oturamıyorsun. Dikişler batıyormuş sanırım. Bir süre sürekli yatıyorsun. Sonra dikişler alınıyor ve kurtuluyorsun. Bu hastalığı olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Ama ameliyat lazımsa geciktirmeden yapılmalı. Çevremdeki iki kişi de hızla düzeldi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?