- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Reklam kokan hareketler bunlarArkadaşlar Selam;
Artık bilgilerimi ve deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim. Ben gerçekten çözüm buldum :) Daha önce bu problem yüzünden bacaklarım sürekli yara içindeydi, detaya çok girmek istemiyorum. İleri derece yara problemi dışında bacaklarımın arkasında minik kırmızı çıkıntılar (keratosis pilaris) vardı. O da ayrıca batığı arttırıyordu. Kişisel olarak konuyu tek tek ele almak lazım. Batık neden oluyor? bunun sebebi herkes için farklıdır.
Nemlendirme ve peeling ile kalıcı bir çözüm sağlayabileceğinizi düşünmüyorum. Ben sağlayamamıştım.
Doktor olmama rağmen bu konu ile çok uğraştım. Şu anda bacaklarım herkesin dikkatini çekecek kadar pürüzsüz. İsterseniz özelden yazabilirsiniz. Vücudunuzun heryerindeki benzer problemler için kendimce yardımcı olmaya çalışırım. Ya da çok talep olursa başlık açabiliriz.
Reklam kokan hareketler bunlar
Konu ile alakalı güncel bir başlık açarsanız sevinirim. Hem yönetmeniz ve içerik eklemeniz daha kolay olur hem benim açmış olduğum konuda ki bilgilerle karışmaz, hem değerli bilgileriniz arada kaynamaz.Peki siz istediniz :)
Sorun. Tam olarak neden batık yaşıyorsunuz ve ne şekilde. Ben kendim yaptıklarımı anlatacağım.
Konu ile alakalı güncel bir başlık açarsanız sevinirim. Hem yönetmeniz ve içerik eklemeniz daha kolay olur hem benim açmış olduğum konuda ki bilgilerle karışmaz, hem değerli bilgileriniz arada kaynamaz.
Yolların Bilgesi Hanım, forum ortamında eğer bilgi paylaşıyorsak bunu başka kişilerinin başlığının altında yapmıyoruz. Bu konunun sahibi ben olduğum için bilgi ve içerik yönetimi bana aittir, dolayısı ile sizin kendinize ait bir sayfada taze bilgileri paylaşmanız gerekiyor. Bu yüzden tercihim kendi konunuzu açmanız ve bilgileriniz oradan paylaşmanız yönünde olacak.Aynı konular için sürekli yeni başlık açmadan deneyelim. Olmazsa açmayı denerim ama çok yoğun çalışıyorum. yeteri kadar ilgilenemeyebilirim. belki başka doktorlar da burada yazar
Tamam arkadaşlar o zaman ben bir başlık açayım, mümkün olduğu kadar yardımcı olmaya çalışayım. Umarım başkalarından da kurtulan olur
Bu karışımı Genital bölgede kullanamazsınız.Genital bölge etrafınada kullanabilir miyiz?
Umarım, çünkü benim verdiğim tavsiye istatiksel olarak ancak 10/7 kişide işe yaradı. Bazı arkadaşlarımızda etkisi hiç olmadı.
Benimki karışım değil, bir süreç, en azından denemek isteyenler deneyebilir. Özelden mesaj atın deme sebebim, isteyenler resim gönderebilsin ki durumu anlayabileyim diyeydi.
Benim henüz üyeliğim yeni olduğu için başlık açamıyorum. En kısa zamanda açacağım. İlaçsız yine olabilir ama epilasyonsuz çok zor çözülüyor. Sadece epilasyon bile bazen yetmiyor gibi.
Ben çok çektim. eskiden ağdadan gelip evde ağladığımı bilirim. Sizin karışım da iyi ama kalıcı çözüm peşindeyim ben. Bir de Excipialin tüy arttırıcı yan etkisi olabiliyor.
Evet açında anlattın merak ettim doğrusuTamam arkadaşlar o zaman ben bir başlık açayım, mümkün olduğu kadar yardımcı olmaya çalışayım. Umarım başkalarından da kurtulan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?