- Konu Sahibi KilicBaligi
-
canım sende işe yarayan bu karışım kılıçbalığının verdiği karışımmıözel msj ile cvp veremiyormuşum henüz, msj sayısından dolayıo yüzden buradan yazıyorum ...
merhaba;cvp için çok gecikmişim kusura bakma lütfen...uzun zamandır girmiyordum. karışımın 2. kavanozunu bitirdim ve tatil sebebiyle 1 hafta ara vermek zorunda kaldım. bu hafta 3.ye başlayacağım. bacağımın özellikle üst tarafında tavuk derisi görünümü ve batıklar vardı,üst kısmı tamamen pürüzsüzleştirdi. diz altı bölgesinde ise gözle görülür düzelme sağladı. popomda lekeler ve pürüzler vardı onlarıda büyük ölçüde ortadan kaldırdı. ben koltuk altı ve genital bölge için de kullandım onların da rengini açtı ve batıkları yok etti diyebilirim. koltuk altı ve genital bölgeye ayrıca expigment de sürüyorum(karışımda da var bu merhem yarım tüp olarak,diğer yarım tüpü de ayrıca az az uyguluyorum) ilk kavanoz bitmeden fark görülmeye başladı,2.bitince daha da belirgin hale geldi. ama ikinci kavanozda kıvamda soru yaşadım sanırım çok sıvı bir karışım elde ettim sürmekte zorlandım. bir de ikinci defada karışıma propolis kremi ve excipial lipo ilave ettim,onlar sıvılaştırdı sanırım. bu defa onları kullanmayacağım, kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum :)))
en kısa zamanda yapıp sonuçlarını sizinle paylaşacağım.
Rica ederim canım...Özellikle karınca yumurtası yağını kullandıktan sonra yolunmuş tavuk gibiydi...Bir sürü çukur, mor ile kahverengi lekeler, kızarıklıklar!!! Tam bir kabustu yani, bende aynı şekilde bir sür şey kullandım mesela işe yaramaz peelingler ama tüyler kendini dışarı atana kadar cilt yeniden tıkanıyordu yani o peelingler cildi yeterince soyacak kadar sert değildi...Haliyle bütün batıkları sıkıyordum ve sürekli leke oluyordu ama bu şekilde kurtuldum sonunda...Bu bahsettiklerimi düzenli olarak uygularsan geçecektir canım benim...
o karınca yumurtası yağı bende bi acı olarak kaldı, boşu boşuna para verdim bende yıllar önce bişeye yaramadı. iğneli ve ışıklı lazere gittim fayda gördüm. ağda yaptım bol bol, şimdi daha az kıllarım
canım sen uyguladın mı bu formülü? ben bir haftadır yapıyorum ama daha ağdaya gitmediğim için pek bilmiyorum iyi geldi mi. bilgilendirilmeye çok ihtiyacım var
Kızlar gözden kaçırmayın, yorumlarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?