özel msj ile cvp veremiyormuşum henüz, msj sayısından dolayı
o yüzden buradan yazıyorum ...
merhaba;cvp için çok gecikmişim kusura bakma lütfen...uzun zamandır girmiyordum. karışımın 2. kavanozunu bitirdim ve tatil sebebiyle 1 hafta ara vermek zorunda kaldım. bu hafta 3.ye başlayacağım. bacağımın özellikle üst tarafında tavuk derisi görünümü ve batıklar vardı,üst kısmı tamamen pürüzsüzleştirdi. diz altı bölgesinde ise gözle görülür düzelme sağladı. popomda lekeler ve pürüzler vardı onlarıda büyük ölçüde ortadan kaldırdı. ben koltuk altı ve genital bölge için de kullandım onların da rengini açtı ve batıkları yok etti diyebilirim. koltuk altı ve genital bölgeye ayrıca expigment de sürüyorum(karışımda da var bu merhem yarım tüp olarak,diğer yarım tüpü de ayrıca az az uyguluyorum) ilk kavanoz bitmeden fark görülmeye başladı,2.bitince daha da belirgin hale geldi. ama ikinci kavanozda kıvamda soru yaşadım sanırım çok sıvı bir karışım elde ettim sürmekte zorlandım. bir de ikinci defada karışıma propolis kremi ve excipial lipo ilave ettim,onlar sıvılaştırdı sanırım. bu defa onları kullanmayacağım, kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum :)))