- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
ağzından bal damlıyor...
inşallah canım benimm:Saruboceq:
Kız vallahi, hiçbirinizinki benimki kadar kötü değildir yani ona eminim, 3 sene uğraştım durdum nasıl geçer diye ne pfb kullanmadığım kaldı ne lazer epilasyon araştırmadığım ki, tüyler sarı cilt beyaz olduğu için olmuyormuş...Çok bozulmuştum o ayrı ama sonuç bacaklarım sutun gibi oldu , ben kazandım...
Benim 5 senedir geçmiyormafoldumben Kaç kere doktora gittim bi dünya para veri ingrow go aldım, exfoliac aldım bir işe yaramadılar.
Senin adına çok sevindim benim de düzelir umarım.:gitme:
İnşallah canım , bak birde şimdi yaz mevsimindeyiz, çeşmeye falan gidersen denizden kum çıkar bacaklarına peeling yap, bu da çok iyi geliyor ama daha narin davran yoksa bütün cildi çiziyor bilgine...:teytey:
Kesinlikle deniz kumuyla peeling işe yarıyor canım. Ben de güneşlenirken kumla ovuyorum bacaklarımı. Ama benim çok iler boyutta olduğu için biraz farkediyor. Geçirmiyor tabi tamamen.
ah swordfishim napayım kız bacaklarım birden düzelsin artık diye kabak lifiyle duşta normaldede ponza taşıyle yapıyorm.etek giyiyorum ama rahat giyemiyorum rahat giyersem benide burda kutlarmıyız kuzum?????
Swordfish tatlım aldım bugün ilaçlarımı.
Bu arada medacassol ve expigmenti ssk karşılıyor diğerlerini kendim aldım. Gelelim sorularıma(yandın benden)sırnaşık şey
Kaç mg.lık kremle karıştırayım canım? Elimde excipial hydro ve ürederm var dr. vermişti batıklarım için. Bunlar olmaz dersen vücut kremlerim var.
Deniz tuzunu nereden alıyorsun? Marketlerde satılan billur tuzun üzerinde deniz tuzu yazıyor o uygun mu?
Ayy şimdi aklıma geliyor buğday yağını unuttum. Onu da yarın alayım artık.
Şimdilik susuyorum.
Anladım canım küçük kutu dove alayım o zaman tam gelir herhalde. Deniz tuzu ve buğday yağını da aldım mı olay tamamdır haydi hayırlısı
Çok teşekkür ederim yardımların için.:1hug:
Umarım iyi haberler veririm burdan.yerimseniben
Evet küçük kutu tamamdır ölçü olarak...Bu arada gün be gün gelişmeleri yaz, peelingi ilk hafta 3 kere yap daha çabuk sonuç alırsın, ne kadar peeling o kadar çabuk sonuç...Geceleri kremi yedirdikten sonrada kulak çubuğu ile batıkların üzerine tretin sürmeyi unutma cicim :) Daha batıklardan kurtulduktan sonra nasıl bacak bakımı yapabileceğinizi yazacağım...ama önce 1. aşama...araştırma-geliştirme aşamasındayım :)
tamam tatlım yarın başlıyorum inşallah tam teşekküllü
Ben de sonuç verirse batık problemi olan kimse kalmayacaktırsırnaşık şey
Evet canım karıştırmak gerekiyor, zaten başta sıvı olduğunu söylemiştim demekki ayarı doğru tutturmuşsun :) Ben banyo dolabının içinde saklıyorum, güneş görmeyen bir yer olsun ısınmasın yeter canım...Hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberler bekliyorum senden...Birde uyarı, kullanmaya başladıktan sonra ilk 2 gün batıkların kızarma ihtimali var hiç korkma iyileştiğine işarettir...
Bu arada tek eksiğim deniz tuzu onu da bugün yarın alırım.
Ne korkcam be canım şuanki halinden daha kötü olamaz batıklarım.kaydirigubbakcemile3
Swordfish,bu karışımı nereden buldun..
Kendi deneyimlerinden mi?Yoksa tavsiye midir?
son yıllarda benimde böyle problemlerim olmaya başladı..
Hemde sadece ağda kullandığım halde..Epilasyon aleti ben de kesinlikle kıl dönmesi ve batık sorunu yapıyor..
bu deniz tuzu bildigimiz deniz tuzumu sword'um yoksa adimi oyle nerden alicaz onu:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?