- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
- Konu Sahibi KilicBaligi
teşekkür ederim pixim.. Benimde şimdi kızarık ve batışmalar var elleyince bende sabah bepanten merhem sürdüm bugünde sabah sürdüm ama gece sürmedim.. gece de süreyim mi? bende bir bacağıma 2 dk bir bacağıma 4 dk beklettim 4 dk olan daha fazla kızarık tabi inşallah iyi olur ya
bepanthen kremse aklıma geldikçe sür canım ama merhemse sabah akşam sürmen yeter. kremi ben ilk yaptığımda kullandım pek faydasını görmedim hararetini almıyordu sanki bacaklarımınç ürederm lipo kullandım daha sonra ondan daha memnun kaldım birde bu son yaptığımda soyulma işlemi devam ederken hızlandırma adına deniz tuzuyla peeling yaptım ki bu kesinlikle bir hataydı pancar gibi olmuştu bacaklarım o zamanda evde bactroban vardı onu sürdüm o da iyi geldi baya, fazla kızarıksa anestol silverdin yada bactoban gibi yanık kremleri kullanabilirsin. Sen yine 4dk tutmuşsum ben için için karıncalanma başlayana kadar tutuyorum 5-6 dk duruyor nerdeyse katır derisi gibi işlemiyor hiç bana Bu arada biraz kaşınıcak hatta baya kaşınıcak soyulma başlayınca kaşımamaya çalış yoksa tırnak izlerine merhaba dersin bacaklarında