- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
teşekkür ederim pixim.. Benimde şimdi kızarık ve batışmalar var elleyince bende sabah bepanten merhem sürdüm bugünde sabah sürdüm ama gece sürmedim.. gece de süreyim mi? bende bir bacağıma 2 dk bir bacağıma 4 dk beklettim 4 dk olan daha fazla kızarık tabiinşallah iyi olur ya
Ay inşallah inşallah bende verdiği etkiyi herkeste verir...:lepi:
Kizlar bacaklarimi mahvettim(( Sir agda yaptirali 12 gun oldu. Agdadan sonraki gunlerde limon-tuz peelingi, ponza tasiyla masaj yaptim durdum. Az sayida batik ve sivilce vardi. Batik tuyleri cikariyordu, sivilcelerde de kanama oluyordu. Bu uygulamalari ayni gun ve cok sık yaptim. Biraz abarttim galiba. Dun de bulasik sungeriyle masaj yapmistim. Arkasinda limon-tuz peelingi yaptim. Once hicbir sey yoktu bacagimda. Elbise giymem gerekti. Agda sirasinda kirilan ya da erken cikan tuyler icin tuy dokucu kullandim. Bacaklarim yandi mahvoldu. Cizikler kirmizi benekler... Bulasik sungeriyle cok fena cizmisim bacaklarimi.Hemen dermatologuma gittim. Sen ne yapmissin bacaklarina boyle dedi. Ponza tasi bulasik sungerini duyunca cok sasirdi. Bepanthol losyon bir de lokal olarak kullanmam icin Momecan krem ve kizarikligi gidermek icin Xyzal tablet yazdi.
Cildiniz benim gibi hassassa ponza tasi kullanirken cok dikkat edin cok sık yapmayın ve cok sert uygulamayin. Hele bulasik sungerini kesinlikle uygulamayin derim. Ben de bulasik sungeri masajini bu forumdan duymustum. Masaji yaparken hicbir sey hissetmiyorsun. Batiklari cikardigini nasil mutlu oluyorsun anlatamam. Ama bir sure sonra o mutlulugun kabusa donusuyor cizilmis tahris olmus bacaklarla...
İlk mesajda yazdığın bu kremin yazılışında bir hata var mı canım? Kırmızıyla yazılan kısmı anlayamadım ben, doktora danışacağım da...Expigment %4 yarım tüp
kılıçbalığııııııııı
özelden mesaj atacaktım atamadım, siz bayaa ilerlemişiniz ben de konuyu dağıtmayım dedim ama benim bacaklarımda lekeler var, batık az oluyor çok az, şimdi bu lekeleri geçirmek için ne yapmalıyım, bütün konuyyu okuyamadım valaa
istersen karışmasın sen bana özelden yazıver :)
sadece lekeler için bi liste yapalım, ne almam gerekiyor, ne zamanlar hangilerini hangi miktarda kullanmam gerekiyorr
veeee bu harika bişey yaaa
kaç senedir etek giymiyorumm acabaa
çok dua alıcan benden :)