- 25 Ekim 2009
- 4
- 0
- Konu Sahibi KilicBaligi
ya arkadaşlar benim batıklarım çok feci durumda ne yapcam bilmiyorum
bu kremlerin maliyeti nedir acaba
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bu kremlerin maliyeti nedir acaba
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kılıçbalığı arkadaşım böle bi yazıyla aydınlattığın için bizi çok teşekkür ederim. psikopat gibi iğneyi elime alıp onları deşelemek o kadar alışkanlık haline geldiki. bide sıkınca sivilce gibi kılla beraber yağ bezesinin çıkması ardından kanaması ayrı bi kabus hiçbi arkadaşımda böle bi problem yoktu acaba benmi anormalim diodum ki bu yazı çok umutlandırdı beni. tüm malzemelerimi aldım sayılır başlıcam inşallah bu hafta ama şu sorunum var sana sormadan başlamak istemiyorum. şu an bacaklarım yara bere içinde kabuk bağlama aşamasında tabi bu sırada kıllarımda çıkmaya başladı. şimdi deniz tuzuyla peelingle keselersem bacaklarımı o kabuklarda düşcek yaralar iyileşmeyecek ve bunun üzerine o krem karışımını sürmek zorunda kalıcam falan filan. bacaklarım iyileşip ondan snramı başlasam bu uygulamaya. onların iyileşmesini beklerken bi yandan yine devam edicek bu durum ve ben dayanamayıp yine sıkıp yine yara yapıcam. narin bi cildim var ama bacaklarm çok sert bi deriyle kaplı. napıyım bilemedim. bütün sayfaları okudum ama böle bi sorunla karşılaşan olmamış. en doğrusunu yapmak istiyorum ve kurtulmak istiyorum artık bunlardan (çok uzun yazmışım affola :)
rüyamda bu başlığı gördüm been.
Batık ile tavuk derisi görünümü arasında bir benzerlik yoktur, bazı kişilerin cilt yapısı budur ancak tabii bu görünümün batıklardan dolayı oluşma ihtimali varsada tüm kıl köklernde tavuk derisi görünümü varsa bunu batıklara bağlayamayız.Fotoğraf çekip koyabilirsen yardımcı olabilirim.sevgili kılıçbalığı birşey sormak istiyorum.ben kendimi bildim bileli bacaklarımda ve kollarımda bu batık dediğimiz olay var tavuk derisi gibi derim ben yapım öle sanıyordum acaba ikisi ayrı şeylermi bu tarif tavuk derisi gibi pütürlü cildi olanlarada iyi gelirmi acaba annemde bana kese ol geçer flan dio ama boshayallersmile bana bunlar hiç geçmicek gibi geliyor
Lekelerin açılmamasının nedeni içinde kan pıhtısı kalması, deniz tuzu ile düzenli peeling yapıp sadece gündüz buğday yağı gece expigment sür, bu arada elindeki expigment %kaçlık?KilicBaligiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
benim başka bir sorum olacak şimdi bende artık öyle aman aman kıl dönmesi yok ama yerlerinde kalan kahverengi mor lekeler var bazen içleri dolu bazende artık yer etmiş lekeler var. acnelyse ve expigment tedavisi uyguladım ama sadece soyuldu lekeler olduğu gibi duruyor. şimdi senin bu karışımını kullansammı yoksa lekeler için ayrı bir şey daha yapmalımıyım. şimdiden teşekkür ederimmm...
daha çok sivilce kremlerinin içeriğinde bulunan salisilik asitte çok güzel cildi soyuyor,tesadüfen tespit ettim,epilasyon sonrası sivilce benzeri tahrişleride aynı gün yüksek oranda geçiriyor...