kılıçbalığı arkadaşım böle bi yazıyla aydınlattığın için bizi çok teşekkür ederim. psikopat gibi iğneyi elime alıp onları deşelemek o kadar alışkanlık haline geldiki. bide sıkınca sivilce gibi kılla beraber yağ bezesinin çıkması ardından kanaması ayrı bi kabus hiçbi arkadaşımda böle bi problem yoktu acaba benmi anormalim diodum ki bu yazı çok umutlandırdı beni. tüm malzemelerimi aldım sayılır başlıcam inşallah bu hafta ama şu sorunum var sana sormadan başlamak istemiyorum. şu an bacaklarım yara bere içinde kabuk bağlama aşamasında tabi bu sırada kıllarımda çıkmaya başladı. şimdi deniz tuzuyla peelingle keselersem bacaklarımı o kabuklarda düşcek yaralar iyileşmeyecek ve bunun üzerine o krem karışımını sürmek zorunda kalıcam falan filan. bacaklarım iyileşip ondan snramı başlasam bu uygulamaya. onların iyileşmesini beklerken bi yandan yine devam edicek bu durum ve ben dayanamayıp yine sıkıp yine yara yapıcam. narin bi cildim var ama bacaklarm çok sert bi deriyle kaplı. napıyım bilemedim. bütün sayfaları okudum ama böle bi sorunla karşılaşan olmamış. en doğrusunu yapmak istiyorum ve kurtulmak istiyorum artık bunlardan

(çok uzun yazmışım affola :)