• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kııııızlar sizce nasıl :)

pafiremm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
526
92
43
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır çeyiz için birşeyler bakıyordum galiba sonunda karar verdim artık yani karar verdim dediysem sadece yemek takımı ve çatal bıçaga karar verdim :):) sizce nasıllar

yemek takımı

ris 12 Kiilik 97 Para 7031 Yemek Takm[gallery]/3/

çatal bıçak

(gerçi tam karar veremedim buna yemek takımıyla uyum saglarmı diye:)
http://www.jumbo.com.tr/tr/images/urunler/flatware/9100.jpg

...::: DOMO Life - Mutfaklarda Hayat DomoLife ile başlıyor :::...
M101G 90 parça çtb seti (sanki bu daha uyumlu ama bilemedim işte:)))

kadeh

Paşabahçe Mağazaları

kızlar yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıllar

Merhaba Canım, Jumbo markasını seçerek çok doğru bir karar verdiğini söyleyebilirim. Komşum 20 yıllık züccaciyeci her marka ürünü satmış bende ona danışmıştım. Karaca ve Schafer firmasının çok kötü ürünleri olduğunu bütün ürünlerini çinden getirdiğini hatta hisar firmasının bile fabrikası olmasına rağmen son 10 yılda o da çinden getirmeye başladığını ve kalitesinin çok düştüğünü ondan öğrendim. Şu an Türkiyede üretim yapan kaliteden ödün vermeyen ve moda konusunda öncü olan tek firmanın Jumbo olduğunu söylemişti.

Pahalı bulduğum için hiç bakmamıştım. Ama düşününce hak verdim ve burada forumda karaca, schafer, hisar kullanıcılarının şikayetlerinin çokluğundan Jumbo araştırmaya başladım. İnternet daha uygun olduğu için internetteki bir toptancıdan mağazalarında çok altında bir fiyata aldım. Çok memnunum en azından paslanacak mı rengi atacak mı gibi sorunları hiç düşünmüyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur. Takımımı aldığım yer ile linki gönderiyorum.

Jumbo 9100 Parlak 89 Prç. 12 Kişilik Set " HEDİYE + 12 TAKSİT " - Çatal, Kaşık & Bıçak Fiyatları ve Mutfak Gereçleri sahibinden.com'da - 95355866

Merhaba Canım, Jumbo markasını seçerek çok doğru bir karar verdiğini söyleyebilirim. Komşum 20 yıllık züccaciyeci her marka ürünü satmış bende ona danışmıştım. Karaca ve Schafer firmasının çok kötü ürünleri olduğunu bütün ürünlerini çinden getirdiğini hatta hisar firmasının bile fabrikası olmasına rağmen son 10 yılda o da çinden getirmeye başladığını ve kalitesinin çok düştüğünü ondan öğrendim. Şu an Türkiyede üretim yapan kaliteden ödün vermeyen ve moda konusunda öncü olan tek firmanın Jumbo olduğunu söylemişti.

Pahalı bulduğum için hiç bakmamıştım. Ama düşününce hak verdim ve burada forumda karaca, schafer, hisar kullanıcılarının şikayetlerinin çokluğundan Jumbo araştırmaya başladım. İnternet daha uygun olduğu için internetteki bir toptancıdan mağazalarında çok altında bir fiyata aldım. Çok memnunum en azından paslanacak mı rengi atacak mı gibi sorunları hiç düşünmüyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur. Takımımı aldığım yer ile linki gönderiyorum.

Jumbo 9100 Parlak 89 Prç. 12 Kişilik Set " HEDİYE + 12 TAKSİT " - Çatal, Kaşık & Bıçak Fiyatları ve Mutfak Gereçleri sahibinden.com'da - 95355866

evet canım jumbo çok iyi marka biraz pahalı ama ömürlük resmen :) hisarıda iyi marka bilirdim ama yanılmışım demekki :(
peki canım sence takımın yemek takımı ve çatal bıçagın uyumu nasıl sanki jumbodan begendiğim takım biraz basit kalıyo gibi geliyo

Canım bence beğendiğin takım Jumbo'nun en iddialı ve en zarif takımı bu model düz olduğu için porselen desenli olmalı ve deseni daha fazla göstermeli diye düşünüyorum ki sende öyle yapmışsın. Ben uyumlu buldum seçtiğin takımı.

Back
X