- 8 Haziran 2013
- 58.076
- 154.348
- 898
- Konu Sahibi vuslatizmir
Canım bak şimdi dinle beni.
En üstte sağda şimşek var ya onu tıkla.hem son konuları hem profil mesajlarını gorursun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bak şimdi dinle beni.
En üstte sağda şimşek var ya onu tıkla.hem son konuları hem profil mesajlarını gorursun
kız yok ben senı sordum senle asos benşmle cok ilgilendi ya sizi kendime daha yakın hissettim
Canım konunda yazarsan herkes görür konun üstte kalır.kız yok ben senı sordum senle asos benşmle cok ilgilendi ya sizi kendime daha yakın hissettim
Belki donasyon dışında da başka careler vardır. Amh kaç çıktıiste ögrencem iyice çözcez Allah büyük
0 cıktı baska care yok musBelki donasyon dışında da başka careler vardır. Amh kaç çıktı
Bak arkadaş yazdı oraya gel0 cıktı baska care yok mus
0 cıktı baska care yok mus
canım sen hangi doktorda tedavi olmustunArkadaşım yanlış anlama ama üslubun ilginç geldi. Böyle sorarsan insanlar cevap vermek istemez. Zaten ciğeri yanmış, çocuk için yıllardır acı çeken insanlar için bu ifadeler çok basit. Öncelikle kafanda konuyu netleştir. Şöyle düşün. Tüp bebek tedavisinin aynısı sadece yumurta başkasından. Hamile kalıyorsun bir sürü iğne ilaç kullanıyorsun ve 9 ay taşıyorsn. Senden doğan bir varlığa soğuk hissetmen mümkün olabilir mi? Çocuk sevmekle ilgili bir şey bence. Ama için rahat değilse bence bu sürece hiç girme. Çünkü hamilelikte rahat ve huzurlu olmak önemli.Gönlünce olsun inşallah.
0 cıktı baska care yok mus
Yaptırmasaymuş. Bu iş çocuk oyuncağı değil.hem maddi, hem manevi. Herkes anne olmayı hak etmiyorun örneği olmuş o kadın.bilmediğim için soruyorum cünkü bir bayan coxuguma ısınamıyorum baskasının yumurtası yazmıstı o aklımda kaldı
Eşiniz bu konu hakkında ne diyor ? Kimin yumurtasının size verileceğini bilemezsiniz. Bununla ilgili, yanlış hatırlamıyorsam Uğur Dün.dar'ın programında hazırladığı bir bölüm vardı. Yumurta donörüyle konuşmuştu.
Arkadaşım yanlış anlama ama üslubun ilginç geldi. Böyle sorarsan insanlar cevap vermek istemez. Zaten ciğeri yanmış, çocuk için yıllardır acı çeken insanlar için bu ifadeler çok basit. Öncelikle kafanda konuyu netleştir. Şöyle düşün. Tüp bebek tedavisinin aynısı sadece yumurta başkasından. Hamile kalıyorsun bir sürü iğne ilaç kullanıyorsun ve 9 ay taşıyorsn. Senden doğan bir varlığa soğuk hissetmen mümkün olabilir mi? Çocuk sevmekle ilgili bir şey bence. Ama için rahat değilse bence bu sürece hiç girme. Çünkü hamilelikte rahat ve huzurlu olmak önemli.Gönlünce olsun inşallah.