Kubosam Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2016 241 156 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi eiderin #21 Hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur. Daü güzel diye duymuştum umarım yanılmam bu konuda. Lefkoşa berbattt
Hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur. Daü güzel diye duymuştum umarım yanılmam bu konuda. Lefkoşa berbattt
EkmekVarYenMi ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2014 633 460 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi eiderin #22 Kubosam .!.: Hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur. Daü güzel diye duymuştum umarım yanılmam bu konuda. Lefkoşa berbattt Genişletmek için tıkla... Niye ki
Kubosam .!.: Hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur. Daü güzel diye duymuştum umarım yanılmam bu konuda. Lefkoşa berbattt Genişletmek için tıkla... Niye ki
Kubosam Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2016 241 156 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi eiderin #23 EkmekVarYenMi .!.: Niye ki Genişletmek için tıkla... Eğlence açısından öğrenci ve askere göre değil. Turistik amaçlı gidilmesi gereken yerlerden.
EkmekVarYenMi .!.: Niye ki Genişletmek için tıkla... Eğlence açısından öğrenci ve askere göre değil. Turistik amaçlı gidilmesi gereken yerlerden.