- 20 Mayıs 2011
- 138
- 153
-
- Konu Sahibi vuslatizmir
Hiç bı fikrim yok geçmiş olsun hangi merkez de yaptırdınız tühh neden iptal olmuş ki uçak çok takipçili forum a yaz gören olur belki bilen olurArkadaşlar bugün sabah 9 da donörden yumurta toplandı.Esimde sabah 6.30 da Kıbrıs'ta olacaktı ama havalimanina gittiğinde uçak iptal olmuş.sonraki uçak vs derken akşam 18 de Kıbrıs'a hastaneye gitti.spermi verdi.Toplanan yumurtalara yarın işlem yapılacak dendi.ben aynı gün yapılması gerek diye biliyordum defalarca ben de yumurta toplantım. Hemşire hanım bir sorun yok biz uygun kosullarda saklayacagiz falan dedi ama bilmiyorum Allah rızası için bilgisi olan var mı ben ağlamaktan gözlerim şişti düşünmekten hasta oldum halim perişan
sakın ol onlar her aksiliği düsünüyor yumurtalar donduruluyor sıkıntı yok spermde yumurtada ayrı bir sekilde donduruluyor doktorunuz kimArkadaşlar bugün sabah 9 da donörden yumurta toplandı.Esimde sabah 6.30 da Kıbrıs'ta olacaktı ama havalimanina gittiğinde uçak iptal olmuş.sonraki uçak vs derken akşam 18 de Kıbrıs'a hastaneye gitti.spermi verdi.Toplanan yumurtalara yarın işlem yapılacak dendi.ben aynı gün yapılması gerek diye biliyordum defalarca ben de yumurta toplantım. Hemşire hanım bir sorun yok biz uygun kosullarda saklayacagiz falan dedi ama bilmiyorum Allah rızası için bilgisi olan var mı ben ağlamaktan gözlerim şişti düşünmekten hasta oldum halim perişan
İzmir de olan sis yüzünden iptal olmuş ama gerçekten o çok aşırı derece de sis vardı benim şansıma :/Hiç bı fikrim yok geçmiş olsun hangi merkez de yaptırdınız tühh neden iptal olmuş ki uçak çok takipçili forum a yaz gören olur belki bilen olur
dr hit . Öyle mi diyorsun arkadaşım inşallah öyledir ya ben sadece kuruntu yapıyorumdursakın ol onlar her aksiliği düsünüyor yumurtalar donduruluyor sıkıntı yok spermde yumurtada ayrı bir sekilde donduruluyor doktorunuz kim
ya resmen kader arkadaşı olduk. İyi ki varsın inşallah dediğiniz gibi olur kızlarKorkacak bir şey yok. Lütfen sakin ol arkadaşım. Uygun ortamda her şey dondurukur. Çözülür. Tüp bebek böyle bir tedavi. Onlar her ihtamale hazırlıklıdır. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberler bekliyoruz.
benimde doktorum o suan ikiz gebeyimdr hit . Öyle mi diyorsun arkadaşım inşallah öyledir ya ben sadece kuruntu yapıyorumdur
Yumurta toplandığında aynı anda eşiniz sperm verebildi mi peki sizin gecikme olmadanbenimde doktorum o suan ikiz gebeyim
Nasıl oldunuz? Duygularınızda değişim oldu mu? Kaç haftalık gebesiniz?benimde doktorum o suan ikiz gebeyim
biz bir gun önce gitmıstıkYumurta toplandığında aynı anda eşiniz sperm verebildi mi peki sizin gecikme olmadan
Merhaba naptınız son durum ne eşiniz gidebildimiYumurta toplandığında aynı anda eşiniz sperm verebildi mi peki sizin gecikme olmadan
evet dogdularDoğdular mı ya merak ettim
UP olsun
Durumunuz nasıl oldu peki? Konunuzu okuyunca sizi anlamıştım ama üzülmüştüm de aynı zamanda. Hem size hem de bebeklereevet dogdular
Olan olmuş artık üzülmeyin,isteyip de anne olamayanlar dışındakiler anlamaz sizi.okadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi
maşallah nasıl ikiz oldu biz de yaptıracağız yumurta dönasyonu ikiz olma şansı yüzde kaç acaba fiyat nekadardıokadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi