- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
-
- Konu Sahibi vuslatizmir
nasıl yanıEsra Erol’daki siz misiniz?
esra erol da da mı var aynı olayınyasayanEsra Erol’daki siz misiniz?
Çok izleyemedim ama dün o konuda bir konuk vardıesra erol da da mı var aynı olayınyasayan
O bebeklerin tek bir tek hücresi başkasından ama diğer mikyonlarca hücresi senin canınla kanınla büyüyecek.. insanlar evlat edindikleri bebeklere sevgilerinden ölüp bitiyorlar senin sevmeme ihtimalin asla yok.. allahım istemese nasip etmezdi.. anne baba olmak en cok senin gibi isteyenlerin hakkı.. sen iki canı hayırlı evlat olarak yetiştireceksin, vatana millete insanlara kim bilir ne faydalı insanlar olacaklar.. bundan büyük sevap var mı?okadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi
Canım sen konunun ilk başından beri meraklı ve panik biriydin şuan sakin ol gerekirse psikolojik danışmanlık alabilirsin herşey güzel olcak kimseye deme boşver herkes herşeyi bilmek zorunda değilokadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi
Yapacak bişey yok artık hamilesiniz.Kimseye söylemek zorunda değilsiniz.Destek alınokadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi
çok dusundüm 1 sene kadar kendimi ikna ettim ama hormonlardan mı bilmiyorum amaMadem pişman olacaktınız keşke iyice düşünseydiniz. Destek alın.
Haddime degil ama ne kadar sanslisiniz hamile olabilmissiniz.Maddi ve manevi her türlü aciya katlanip yine de olmayanlar ne yapsin?Parasi olmadigi icin tedavi olamayanlar mesela,böyle bir deneme luksü bile yok!Hadi paran var ,iyi doktora denk gelmediysen ,seni paramatik gibi görüyorlarsa hem paranla,hem bedeninle hem de psikolojik olarak cökerdin.okadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi
okadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi
okadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affeder
Canım kendine gelokadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi
Çok merak ediyorum hala pismanmisinizokadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi
Bende çok merak ediyorum ama cevap vermiyorÇok merak ediyorum hala pismanmisiniz