kıbrıs yumurta donasyon

okadar pişmanım ki bazı şeyleri tam düşünmeden yaptıgıma ilk baslsr cok mutluydum hevesliydim ama iş ciddiye binince bütün tadım tuzum kactı Allah ım beni affetsin iyi değilim ruhsal bunalımdayım üzerimde koca bir yük var kıbrıs tedavimde hamile kaldım ikizmiş bu yalanla nasıl büyütücem anamdan bacılarımdan ailemden sakladım aklıma gelmeyen seyler helmeye basladı ya sevmessem ya kanım ısınmassa diye Allah ım beni affet cok pismanım Allah beni affedermi

maşallah nasıl ikiz oldu ikiz olma ihtimali yüzde kaç acaba biz de yaptıracağız 10 yıldır evliyiz 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı 44 yaşındayım.

Bende kac senedir kac kez güp bebek yaptim türkiyede olmadi simdi de esim yumurta donasyonla tüp bebek yapalim dedi. Biz birbirimizi vok seviyoruz ama ben daha arastiriyorum ve dr hit düsündük yanliz bende senin o yasadigin duygularini yasiyorum. Korkuyorum duygularimdan suan ne durumdasin? Ve cocuköarini dogurmussun allah bagislasin size👍🏼 bana biraz destek olursaniz sevinirim cevap verirseniz

Bende kac senedir kac kez güp bebek yaptim türkiyede olmadi simdi de esim yumurta donasyonla tüp bebek yapalim dedi. Biz birbirimizi vok seviyoruz ama ben daha arastiriyorum ve dr hit düsündük yanliz bende senin o yasadigin duygularini yasiyorum. Korkuyorum duygularimdan suan ne durumdasin? Ve cocuköarini dogurmussun allah bagislasin size👍🏼 bana biraz destek olursaniz sevinirim cevap verirseniz
mrb

X