Kıbrıs Donasyon hakkında merak edilen herşey cevabı bende sorun kızlar

Sizin transferiniz oldu mu ,nasıldi memnun kaldınız mı merkezinizden
Transferim oldu 7 . Gündeyim. Bekleme aşamasındayım. Merkezden memnun kaldım. Fiyat ve kaliteli yumurta çıkarma konusunda. 15 yumurtadan 8 i kaldı daha sonra da 5 i güne 4a kalite 4 yumurta kaldı. Donörle ilgili üniversite okuyan yada mezunu olmasını istemiştim. Şartlarım yerine getirildi. Gitar konusunda da indirim yaptılar, 5000 Euro’dan 4500 Euro ya. Dondurulmuş ile transfer 1500 Euro. Şuan İçin bir sıkıntım olmadı.

Ayy inşallah canım olumlu sonuçlar alırsın hayirlisiyla 4500 euro ya konaklama masrafı dahil mı. Bu süreçte eylül ayında çok mağdur olan kişiler olan olmuş allahtan sen o zamana denk gelmeden halletmişsin o zaman

Konaklama dahil değil canım. Normal şartlarda bir gün kalıyoruz zaten. Eşin sperm vermek için gidip aynı gün kalmadan dönebilir. Transfer için gittiğinizde de isterseniz bir gün kalır öyle dönersiniz.

Konaklama dahil değil canım. Normal şartlarda bir gün kalıyoruz zaten. Eşin sperm vermek için gidip aynı gün kalmadan dönebilir. Transfer için gittiğinizde de isterseniz bir gün kalır öyle dönersiniz.
Öyle yapacaktık bizde ama şu an öyle bir şansımız yok son alınan kararlara göre heralde. Geleceksiniz 7 gün işlemleriniz haricinde dışarı çıkmadan karantina otelinde kalacaksınız dediler. Zaten biletleri bile zar zor bulduk .

Kıbrıs’ta tüp bebek yapmayı düşünen kararsız kalan arkadaşlar ben yaptım size adım adım elinden geldiği kadar yardımcı olurum Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
Merhaba yumurta donasyonu yaptırıp eşiyle boşanmak isteyen arkadasım var. Eşi sureklı evden çocukları bırakıp gıt dıye kopuyormuş. Bu bayanın mahkemede çocugu alma şansı nedir. Annesi degilmidir

Merhaba yumurta donasyonu yaptırıp eşiyle boşanmak isteyen arkadasım var. Eşi sureklı evden çocukları bırakıp gıt dıye kopuyormuş. Bu bayanın mahkemede çocugu alma şansı nedir. Annesi degilmidir
Türk Medeni Kanununa göre çocuk ile ana arasındaki soybağı doğumla kurulur. Doğuran kişi anadır. Velayeti bu nedenle alamaz. Başka sebepler olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…