Kıbrıs Donasyon hakkında merak edilen herşey cevabı bende sorun kızlar

Esen sen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
7
4
Kıbrıs’ta tüp bebek yapmayı düşünen kararsız kalan arkadaşlar ben yaptım size adım adım elinden geldiği kadar yardımcı olurum Allah herkesin kucağını doldursun inşallah

Merhaba iki taraftadır tecrübe edindiniz ...
Genel hatlarıyla orayı tercih etmenize neden olan artı olarak gördüğünüz detaylar nedir ?
Birde mahcubiyetle soruyorum
Fiyatlar nasıl?

Ben çok araştırdım Donasyon yaptırdım İstanbul la kıyaslama bile yapmam fiyat 4600 Euro Donasyon fiyatı bu

Ben çok araştırdım Donasyon yaptırdım İstanbul la kıyaslama bile yapmam fiyat 4600 Euro Donasyon fiyatı bu
Tamm neyi araştırdığınızı ...tespitlerinizi biraz detaylıca açıklarmısınız.istanbulla kıyaslamam bile dedirten şey nedir?

Kıbrıs’ta tüp bebek yapmayı düşünen kararsız kalan arkadaşlar ben yaptım size adım adım elinden geldiği kadar yardımcı olurum Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
Duyduğumuz kadarıyla donör yumurtaların çoğu Ukraynadanmış! Açıkça Gürcistan doktoru dedi, onlarda da aynı durum, birçok donör yumurtaları Ukraynadan, nedenini açıklayabilirmisiniz

Esen sen ben de son çare olarak donasyonu düşünüyorum yardımcı olup bilgi verebilirmisin ne yapacağım hangi merkeze gitsem hiçbir bilgi ve deneyimim yok yüksek başarı şansı nerde elde edebilirim sence?

Duyduğumuz kadarıyla donör yumurtaların çoğu Ukraynadanmış! Açıkça Gürcistan doktoru dedi, onlarda da aynı durum, birçok donör yumurtaları Ukraynadan, nedenini açıklayabilirmisiniz
Ben özellikle yabancı istedim ona rağmen Türk’ten bulmuşlar. Sanmıyorum öyle olduğunu. Irk ayrımı yaptığımdan değilde ne bileyim uzaklardan olsun veren kişi istedim

Ben özellikle yabancı istedim ona rağmen Türk’ten bulmuşlar. Sanmıyorum öyle olduğunu. Irk ayrımı yaptığımdan değilde ne bileyim uzaklardan olsun veren kişi istedim
Siz nerde başladınız tedaviye .bende yumurta donasyonu tedavisindeyim bu ay .Dr hite gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…