• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi.yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya

Canım evet haklısın burası güvenilir bi merkez senin doktorun kim peki ben murat beyin hastasıyım çok sevdim kendisini
canım benim doktorum zehra hanım tandem yapıyoruz biz hem ben hem donör hazırlanıyor hangi yumurtalar daha iiyi olursa o transfer edilecek takibimi istanbuldan yaptırıyorum bayramda transferim olacak şekilde plnladık

canım selam merkezden memnun kaldın mı bende bu merkezde tedaviye başladım. benim doktorumda murat bey onun hastası olan var mı?

canım selam merkezden memnun kaldın mı bende bu merkezde tedaviye başladım. benim doktorumda murat bey onun hastası olan var mı?
Canım ben sperm donasyonu için
canım selam merkezden memnun kaldın mı bende bu merkezde tedaviye başladım. benim doktorumda murat bey onun hastası olan var mı?[/QUO
Canım bende murat beyin hastasıyım çok memnunum ben kendisinden sen başladın mı tedaviye

canım oldu transferim cumartesi orda kaldık pazar döndük şimdi evde yatarak dinleniyorum. test günü için 8 gün nasıl sabredeceğim çok merak ediyorum şimdiden o anı düşündükçe heyecana kapılıyorum
Ayy bende murat beyin hastasıyım inşallah gebe kalırsın bana da umut ışığı olursun

Back
X