- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi limonatammm
Süper bir haber sevindimkızlar çok çok teşekkür ederim. Değerlerim bugün 2 katına çıktı testi tekrarladık herşey yolunda gidiyor dedi doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper bir haber sevindimkızlar çok çok teşekkür ederim. Değerlerim bugün 2 katına çıktı testi tekrarladık herşey yolunda gidiyor dedi doktorum
İnşallah olumlu çıkar kaçıncı gün embriyo transferi oldu sizinKızlar benim de transferim oldu şimdi sonuç bekliyoruz en zoru bu bekleme sanırım
Şuan ki son durumunuz ?kızlar çok çok teşekkür ederim. Değerlerim bugün 2 katına çıktı testi tekrarladık herşey yolunda gidiyor dedi doktorum
canım hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur benimde 1,5 aylık oldu gebeliğim ama daha pek bişey hissetmiyorum. nazar değer diye en yakınlarım hariç kimseyede bişey demedim
Canım istediklerin için doğru yerdesin British gerçekten çok iyi bir merkezBenim Merkez secimimde güvenilir isimler ve kaliteli ileri teknolojiye sahip bir merkez ve bana çok cici davranarak personele ihtiyacım var. Suan tedavi olarak başlamadım fakat çok stresliyiz çünkü sonucu bilmiyoruz umutla duayla İSTİYORUz. Birde malum özel ve hassas bir konu kimseyle de paylasmiyorum iyi ki forum var