• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi.yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya

8 kasım da benim transferim olacak inşallah. Zorlu bir süreçten geçtim iki aydır ilaç tedavisinden sonra nihayetin de rahim kalınlığı istenilene geldi ve transfer gerçekleşecek.

canım hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur benimde 1,5 aylık oldu gebeliğim ama daha pek bişey hissetmiyorum. nazar değer diye en yakınlarım hariç kimseyede bişey demedim

canım hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur benimde 1,5 aylık oldu gebeliğim ama daha pek bişey hissetmiyorum. nazar değer diye en yakınlarım hariç kimseyede bişey demedim

Teşekkür ederim.. Hayırlı olsun Rabbim kucağına sağlıklı almayı nasip etsin. Bugün 6. gün ve cumartesi test yapıcam ama nasıl dayanacağımı bilemiyorum :).. daha önceki bebeklerimi kaybettikten sonra diken üstündeyim.. Ciddi anlam da çok korkuyorum

Merhaba kızlar bende kısacık kendi oykumle bahsedeyim. 29 yaşındayım yeni evliyim ve genetik bir tasiyicilim olduğundan kendi yumurtaları doğacak bebekte ciddi risk faktörü var tabi tüp bebek yöntemiyle. Tüp bebek düşünüyorduk ancak ancak stres ve sağlık bebek %5in altında dedi rapor alacağım doktor. Bende erken menapoz söz konusu. Bu yüzden doğrudan yumurta donasyonuna karar verdik. Bahceci british ile yakın zaman da telefon görüşmesi yaptık. İstanbul bahceci umut a da görüşme için gittiğimizden burasi bana sıcak geliyor.
Ancak rapor verecek olan kurumdaki doktorlardan birisine beni Acıbadem Maslak Ahmet tıraş a yönlendirdi. Yani Ahmet Bey muane edip cynolife a yönlendirecek sonuç cynolife gitmiş olacam. Referans doktoruma da çok güveniyorum. Birkac merkezden de on gorusme talebinde bulundum onlarda ararlar yakinda ancak bahceci de son kararı olacak gibi hissediyorum.

Benim Merkez secimimde güvenilir isimler ve kaliteli ileri teknolojiye sahip bir merkez ve bana çok cici davranarak personele ihtiyacım var. Suan tedavi olarak başlamadım fakat çok stresliyiz çünkü sonucu bilmiyoruz umutla duayla İSTİYORUz. Birde malum özel ve hassas bir konu kimseyle de paylasmiyorum iyi ki forum var

Şuan normal tüp bebek için butcemizi planlanmıştik şimdi donasyon için hazirlaniyoruz.
Bizde aile danışmanlığı aldık sürecle ilgili çevre faktörü etkili olduğu kadar bilinçaltıda çok etkili. Suan kendime ait yumurtayi alacağım şeklinde telkin ediyorum Nisan gibi de başvurüruz muhtemelen.

Ayyyy art arda çok yazdım ama ben beslenme düzenime de müdahale ediyorum. Bir makale çalışması var Akdeniz diyeti uygulaması başarı oranını artırıyor sağlıklı gebelik için bide vücut kitle indeksi de önemli. Ben yürüyüşe basladim spor amaçlı bir kaç ay da olsa spor merkezine gideceğim. Sonrasında şunuda yapsaydim demek istemiyorum.
Görüş ve önerilerinize açığım :)
Rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin sağlıkla huzurla hayirlisiyla Amin ☺

Benim Merkez secimimde güvenilir isimler ve kaliteli ileri teknolojiye sahip bir merkez ve bana çok cici davranarak personele ihtiyacım var. Suan tedavi olarak başlamadım fakat çok stresliyiz çünkü sonucu bilmiyoruz umutla duayla İSTİYORUz. Birde malum özel ve hassas bir konu kimseyle de paylasmiyorum iyi ki forum var
Canım istediklerin için doğru yerdesin British gerçekten çok iyi bir merkez

Biz buraya yumurta donasyonu icin gittik.
LUTFEN BURAYA GITMEK ISTEYENLER OKUSUN....
esimin sperm sayisi 80 milyon yuzde 80 hareketli idi. Esimden ornek aldilar.
Sonra embriyo dollendirdiler. Bize 5 gun boyunca bilgi vermediler soyledikleri tek sey dollenme devam ediyor. Tabi igneler kullaniyorum hergun. Transfer gunu geldi catti. Beni muayeneye aldilar. Sonra Zehra hanim bize bu transfer iptal edildi dedi. Sebebi nedir dedigimizde ise hic embriyo kalmadilar. Hicbir ucret almadan tekrar baska donorle calisacagiz dediler. Dedik herseyde bir hayir vardir tamam. Esimden tekrar sperm aldilar. Bu sefer sperm sayisi 180 milyon cikti yine ileri hareketli %80. Cunki ben transfer olacagim diye hergun balik yedik. Neyse evimize geri donduk ben o ignelerin acisiyla kaldim. Ustune birde igne yaptiklari yer apse olmus antibiyotik kullanmak zorunda kaldim.
Onumuzdeki ay tekrar donor secildi. Dollenme islemi oldu bize gelebilirsiniz dediler. Tamam dedik gittik. Kac embriyo olustu dedik. Dondurulacak kadar var size simdilik 2 tane aa kalite yani en iyi kalitede embriyo transfer edecegiz dediler.
Evet transfer oldum tutundu cok sukur. Sonra 9 haftalikken kalbi durdu aldirdik. Arada 6 ay gecince dondurulmuslari deneyelim tekrar dedik. Tekrar hazirlik basladi yine sayi soylemiyorlar tabiki bize.
Transfer oldum ciktim. Bana kagit getirdiler. Hic embriyo kalmamis. Ve bana transfer edilen embriyo kalitesi bb ve cc imis. Zaten cc nin tutunma sansi yok. En kalitesiz olan. Dunya basimiza yikildi bunun icin mi geldik dedik. Bize sayiyi soyleseydiniz yeniden baslardik dedik. Hic aciklama yapmadilar. Bu embriyorda tutundu. Inandim. Olacagina. Ama hangi merkezle konustuysam olmaz hic sans yok dediler. Benim yine kanamalar basladi dr gittim kese gelismiyor. Zaten kalitesinden belli dediler. Aradim merkezi neden boyle yaptiniz dedim. Tek dedikleri tekrar deneyelim. 2 bin euro indirim yapalim. Gelirmiyim ben sana bir daha.
Demek istedigim su madem esimin sperm sayisi yuksek ileri hareketli sayisi cok. Neden 4 embriyo gelisti ve bunun 2 tanesi kaliteli 2 tanesi kalitesizdi. Bu merkez dondurulmus yumurta kullaniyorlar arkadas. Kesin ve net.
Gidecekler tekrar tekrar dusunsun.
Evet ben sansliydim kalitesiz olmasina ragmen tutundu ama ya diger arkadaslarimin tutunmadilar bile. Kredi cekerek sagdan soldan para toplayarak gittigimiz merkez bize yumurta havuzundan yumurta kullandi. Hakkimi helal etmiyorum. Hic birine

bende bahçeci kıbrıs hastanesinde yaptırdım sperm donasyonu şükürler olsun ilk denemede tuttu doktorumdanda kliniktende çok memnundum iç öyle bahsettiğin gibi durumlarını görmedim embriyologları olsun hemşireleri olsun çok ilgili. isimleri hep bahçeciydi zaten dün açılan bir merkez değillerki kaç yıllık geçmişler var

Back
X