- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 994
- 53
- 36
- Konu Sahibi Hayalinpesinden
-
Maşşalah maşşalah benimde 13 yumurtam toplandı 5. Güne 3 embriyo 6. Güne 2 embriyo gittiBen gonof f morifert certetide ovitral kullandım 12 yumurtam toplandı 5 günede 9 tane embriyo donduruldu
Maşallah sizinde güzel transfer ne zaman belli miMaşşalah maşşalah benimde 13 yumurtam toplandı 5. Güne 3 embriyo 6. Güne 2 embriyo gitti
Selam opu oldunuz mu ben kasım başı transfer gidiyorumİnşallah hayırlısıyla atlatalım bu dönemleri aynı zamanlarda alırız güzel haberleri inşallah
Olamadım maalesef kist çıktı ilaç kullandım yarın başlıyorum iğnelere adetin 2.günüSelam opu oldunuz mu ben kasım başı transfer gidiyorum
Öyle mi geçmiş olsun benimse transfer öncesi kist çıkmıştı ilaç kullandım gitti şimdi başladımOlamadım maalesef kist çıktı ilaç kullandım yarın başlıyorum iğnelere adetin 2.günü
HayırCinsiyet belirlemek içinmi gidiyorsunuz Kıbrısa
Ağol canım sanada geçmiş olsun inşallah atlatırız bu dönemleri hemen pozitifi görürüzÖyle mi geçmiş olsun benimse transfer öncesi kist çıkmıştı ilaç kullandım gitti şimdi başladım
Sayı çok güzel umarım 5 güne bu şekilde devam eder hayırlı olsunKızlarrrr ben opudan çıktım 19 tane yumurta toplanmış9 tanesi A kalite döllemeye alıyoruz dediler
İnşallah canımSayı çok güzel umarım 5 güne bu şekilde devam eder hayırlı olsun
Sizin sürecinin nasıl gelişti? Doktorla kaç kez görüştünüz? ilaç takibiniz türkiyede mi yapıldı? Donoru nasıl seçtiniz?Ben gonof f morifert certetide ovitral kullandım 12 yumurtam toplandı 5 günede 9 tane embriyo donduruldu
Sizin merkeziniz hangisiydi?Benim gecen cuma yumurtalarım toplandı toplam 13 yumurta toplanıp 5. Güne 4 adet iyi kalitede embriyo donduruldu 6. Güne de 2 embriyo donduruldu ekim basında regl olacağım büyük ihtimal ekim ortası transfer olur ilk denemem hayırlı olsun sizin içinde ilk denemeniz mi
Kozyatağı acıbAdemSizin merkeziniz hangisiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?