- 14 Mayıs 2022
- 88
- 156
- 23
- 29
- Konu Sahibi Hayalinpesinden
-
Benim gecen cuma yumurtalarım toplandı toplam 13 yumurta toplanıp 5. Güne 4 adet iyi kalitede embriyo donduruldu 6. Güne de 2 embriyo donduruldu ekim basında regl olacağım büyük ihtimal ekim ortası transfer olur ilk denemem hayırlı olsun sizin içinde ilk denemeniz miSperm donasyonuyla ekim ayında iğnelerime başlıyorum inşallah ay sonu toplamaya gidicez kasımda transferim olucak büyük ihtimalle rabbim herkesin gönlüne göre versin aynı süreçte olan varsa birbirimize destek olalım
Evet bizimde ilk denememiz hersey güzel görünüyor rahim yumurtalık inşallah tutar hangi merkeze gidiyorsunuzBenim gecen cuma yumurtalarım toplandı toplam 13 yumurta toplanıp 5. Güne 4 adet iyi kalitede embriyo donduruldu 6. Güne de 2 embriyo donduruldu ekim basında regl olacağım büyük ihtimal ekim ortası transfer olur ilk denemem hayırlı olsun sizin içinde ilk denemeniz mi
Ben Acıbadem kozyatagına gidiyorum ben hiç doğal yolla denemedim gecen sene evlendim geçmişte bir enfeksiyon sıkıntım olmustu o yüzden doktor kontrolü olmadan bebek sürecine girmek istemedim evlenir evlenmez Acıbadem de bir doktor beye göründüm nisan ayında tüplerim alındı 1 küçük miyom alındı nisandan sonra tüp bebek tedavisi kesinleşti Eylül ayına kadar da yumurta takibi yapıldı gecen hafta da yumurtalar toplandı şimdi 6 embriyo ile transfer sürecine gireceğizEvet bizimde ilk denememiz hersey güzel görünüyor rahim yumurtalık inşallah tutar hangi merkeze gidiyorsunuz
İnşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri yaşadıklarımıza değerBen Acıbadem kozyatagına gidiyorum ben hiç doğal yolla denemedim gecen sene evlendim geçmişte bir enfeksiyon sıkıntım olmustu o yüzden doktor kontrolü olmadan bebek sürecine girmek istemedim evlenir evlenmez Acıbadem de bir doktor beye göründüm nisan ayında tüplerim alındı 1 küçük miyom alındı nisandan sonra tüp bebek tedavisi kesinleşti Eylül ayına kadar da yumurta takibi yapıldı gecen hafta da yumurtalar toplandı şimdi 6 embriyo ile transfer sürecine gireceğiz
İnşaşlah inşallahİnşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri yaşadıklarımıza değer
Selam bende sperm donasyonu yaptırıyorum opu oldu transfer işim kaldı siz hangi hastaneSperm donasyonuyla ekim ayında iğnelerime başlıyorum inşallah ay sonu toplamaya gidicez kasımda transferim olucak büyük ihtimalle rabbim herkesin gönlüne göre versin aynı süreçte olan varsa birbirimize destek olalım
Doğuş hastanesi kıbrıs 15 gün sonra iğnelerime başlıyorumSelam bende sperm donasyonu yaptırıyorum opu oldu transfer işim kaldı siz hangi hastane
Hadi hayırlısı olsun inşallah bende Kıbrıs britsh hastanesiDoğuş hastanesi kıbrıs 15 gün sonra iğnelerime başlıyorum
Uçak biletlerini nasıl ayarladınız acaba iğneleri kullanırken kaç gün önceden aldınızHadi hayırlısı olsun inşallah bende Kıbrıs britsh hastanesi
Uçak biletini 1 gün öncesinde aldım çünkü öncesinde emin olamıyorsun gidiş tarihine, zaten çatlatma iğnesinden sonra 1 günün boş geçiyor iğne olmuyorsun ozaman alırsın biletini. Ben iğneleri kontrol olduğum hastaneye getirttim anlaşmalı eczaneleri oluyor ama bazı iğneleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşadım sana tavsiyen daha var gününe şimdiden toplayıp stok yapman al koy dolaba kafan rahat olsun sürekli zam geliyor ve eczane depoları sağolsun saklıyor ilaçları zamlı satmak İçin ilaç bulamıyorsun sonraUçak biletlerini nasıl ayarladınız acaba iğneleri kullanırken kaç gün önceden aldınız
Bizede onlar yolladı önceden iğneleri şuan elimde hepsi hangi iğneleri kullandınız kaç gün sürdü yumurtaların gelişimi acabaUçak biletini 1 gün öncesinde aldım çünkü öncesinde emin olamıyorsun gidiş tarihine, zaten çatlatma iğnesinden sonra 1 günün boş geçiyor iğne olmuyorsun ozaman alırsın biletini. Ben iğneleri kontrol olduğum hastaneye getirttim anlaşmalı eczaneleri oluyor ama bazı iğneleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşadım sana tavsiyen daha var gününe şimdiden toplayıp stok yapman al koy dolaba kafan rahat olsun sürekli zam geliyor ve eczane depoları sağolsun saklıyor ilaçları zamlı satmak İçin ilaç bulamıyorsun sonra
Ben gonof f morifert certetide ovitral kullandım 12 yumurtam toplandı 5 günede 9 tane embriyo dondurulduBizede onlar yolladı önceden iğneleri şuan elimde hepsi hangi iğneleri kullandınız kaç gün sürdü yumurtaların gelişimi acaba
Transfere ne zaman gidiyorsunuz biz opuya ekim ortası gibi gidicez iğnelerin kaçıncı günü gittiniz opuya bideBen gonof f morifert certetide ovitral kullandım 12 yumurtam toplandı 5 günede 9 tane embriyo donduruldu
10/12 gün sürüyor yumurta gelişimine göre değişir o benimkinde 12 gün sürdü normalde geçen hafta transfer hazırlıklarına başlıyorduk fakat muayenede yumurtamda kis oluştuğunu gördük 21 gün doğum kontrol hapı kullanıcam ekimin başlarında falan sanırım transfer olurum aksilik çıkmazsaTransfere ne zaman gidiyorsunuz biz opuya ekim ortası gibi gidicez iğnelerin kaçıncı günü gittiniz opuya bide
Pardon ekim yazmışım kasımın başı gibiTransfere ne zaman gidiyorsunuz biz opuya ekim ortası gibi gidicez iğnelerin kaçıncı günü gittiniz opuya bide
Bizimde ortalama kasım başı ortası gibi transfere gidicez bu ay yumurta toplanıcak inşallah güzel haber alırız aynı zamanlara denk geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?