Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oft nedirdemin OFT de rastladımda kötü içerik bildirimi diye, bunların gizli olduğunu sanıyordum da merak ettim![]()
online forum takip canım, yukarıdaki barda var ya, o an foruma yazılan yorumlar ve forumdaki bazı hareketler akıyorOft nedir![]()
Hadi ya ciddi misin? O nasil oluyor ki? Ilgincdemin OFT de rastladımda kötü içerik bildirimi diye, bunların gizli olduğunu sanıyordum da merak ettim![]()
valla vardı, kötü içerik ve içeriğe ne yazıldığı kimin yazdığı görünüyordu, acaba yanlış mı gördüm diye merak ettimHadi ya ciddi misin? O nasil oluyor ki? Ilginc
bilgece sende ghost modu açık mı, ben sadece pro üyelere özel sanıyordum yeni düzenlemeden sonra değişti mi acabaHadi ya ciddi misin? O nasil oluyor ki? Ilginc
valla vardı, kötü içerik ve içeriğe ne yazıldığı kimin yazdığı görünüyordu, acaba yanlış mı gördüm diye merak ettim
inanamiyorum saka gibi. Bende öyle bir mod yok..bilgece sende ghost modu açık mı, ben sadece pro üyelere özel sanıyordum yeni düzenlemeden sonra değişti mi acaba
işte emin değilim ondan sordum, yanlış görmüşte olabilirim, geçen arka arkaya kib yapmıştım erkek bi üyenin yorumlarına oft ye bakaydım keşkeinanamiyorum saka gibi. Bende öyle bir mod yok..
işte emin değilim ondan sordum, yanlış görmüşte olabilirim, geçen arka arkaya kib yapmıştım erkek bi üyenin yorumlarına oft ye bakaydım keşke![]()
çıkmadı, ama sanki ben o zaman yeni mesaj yazan yerde kötü içerik bildir yazısını gördüm, bi kedi gördüm sankiDur ben az once birini kibledim hele bir bakayim
çıkmadı, ama sanki ben o zaman bir yeni mesaj yazan yerde kötü içerik bildir yazısını gördüm, bi kedi gördüm sanki![]()
Şimdi baktım dediğin yere,forumda yazılan mesajlar çıkıyor sadece,kib çıkmadı.çıkmadı, ama sanki ben o zaman yeni mesaj yazan yerde kötü içerik bildir yazısını gördüm, bi kedi gördüm sanki![]()
demekki kib yapan olmamış o sıra, ben demin yaptım, oft den resminide aldımŞimdi baktım dediğin yere,forumda yazılan mesajlar çıkıyor sadece,kib çıkmadı.![]()
Evet görünüyor daha önce görmüştüm bendedemekki kib yapan olmamış o sıra, ben demin yaptım, oft den resminide aldım
Eki Görüntüle 1358316
Nerden anlıyorsun bir üyenin erkek olduğunu??? Bu sıralar yazıştığım bazı kişilerin ci nsiyetinden şupheye düser oldum.nasıl anlaşılir erkek mi kadın mı? Onlarifşa ediliyor mu burda?işte emin değilim ondan sordum, yanlış görmüşte olabilirim, geçen arka arkaya kib yapmıştım erkek bi üyenin yorumlarına oft ye bakaydım keşke![]()
Onu nerden görüyoruz canım?tartışmalı konularda kontrol edeyim beni kim kiblemiş![]()