• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİB ler açık mı görünüyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
demin OFT de rastladımda kötü içerik bildirimi diye, bunların gizli olduğunu sanıyordum da merak ettimo_O

valla vardı, kötü içerik ve içeriğe ne yazıldığı kimin yazdığı görünüyordu, acaba yanlış mı gördüm diye merak ettim

bilgece sende ghost modu açık mı, ben sadece pro üyelere özel sanıyordum yeni düzenlemeden sonra değişti mi acaba
inanamiyorum saka gibi. Bende öyle bir mod yok..

Kendim cevrimdisi bile yapsam cevrimdisi olamiyorum. Sadece prolar oluyor

işte emin değilim ondan sordum, yanlış görmüşte olabilirim, geçen arka arkaya kib yapmıştım erkek bi üyenin yorumlarına oft ye bakaydım keşke:KK53:

Dur ben az once birini kibledim hele bir bakayim

İşlem/Durum bölümünde şu şekilde çıktı, nedir acaba bu?
Capturedfa.JPG
yanında üye adı ve mesajı yazıyor

sherlock olayı çözdü:KK53::KK53: evet görünüyor, kibleyen ve kiblenen yorum çıkıyor

çıkmadı, ama sanki ben o zaman yeni mesaj yazan yerde kötü içerik bildir yazısını gördüm, bi kedi gördüm sanki:KK53::KK53:
Şimdi baktım dediğin yere,forumda yazılan mesajlar çıkıyor sadece,kib çıkmadı.:KK45:

Şimdi baktım dediğin yere,forumda yazılan mesajlar çıkıyor sadece,kib çıkmadı.:KK45:
demekki kib yapan olmamış o sıra, ben demin yaptım, oft den resminide aldım
Captureljklkş.JPG

Son düzenleme:
işte emin değilim ondan sordum, yanlış görmüşte olabilirim, geçen arka arkaya kib yapmıştım erkek bi üyenin yorumlarına oft ye bakaydım keşke:KK53:
Nerden anlıyorsun bir üyenin erkek olduğunu??? Bu sıralar yazıştığım bazı kişilerin ci nsiyetinden şupheye düser oldum.nasıl anlaşılir erkek mi kadın mı? Onlarifşa ediliyor mu burda?

Back