KHK kadro

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
kadro geldı hepimize hayırlı olsun..

hakkımı almak sevındırdı

siz ne hıssedıyorsunuz ?

Son düzenleme:
amin..

hiç beklemıyordum ama çok sevındımeş durumu ve asalet için o da

1 hazıranda kadroya geçen arkadaşlarada seçme hakkı vermışler..

ya atandığı okula kadolu olacak ya da bulunduğu okula..

atanan arkadaşlar adına sevındım..bır kez daha hayırlı olsun

bulundukları okulda kalma ve eşlerınden ayrılmama vb avantajların yanında;

1 yıl asalet beklemek zorunda kalmayıp derece ve kademe de alacaklar..onlar içinde adil olanı buydu bence

2011 il dışına sözleşmelı bır yılını doldurmuş olanlar katılacak

06.05.2011 den önce atanan sözleşmelı öğretmenlerede doğu affı geldı..zorunlu hızmetten muaflar

ooooooooooooo..
büyük haber.. bunu bilmiyordum bak öğrendiğim süper oldu.. gerçekten sevindirici bir haber.. ne kadar eş durumumdan ötürü zaten bir doğu göreceksem de extra bir doğu görevinin hiç bir zaman olmayacağını bilmek hoşuma gitti..

ey seçim ben çok sevdim seni yahu : )

hakkımızı almamız çok sevındırıcı

okullara kararnameler geldi

emekli sandığı numaraları verıldı

ama derece kademeler hesaplanmadı ve maaş yatmadı..

sabıraz kaldı..

Hak edilen gerçekleşti, ben kadroluydum
Sözleşmeli arkadaşlar adına çok sevindim herkese hayırlı uğurlu olsun

ben sevinmedim nedense çünkü nasıl olduğunu bile anlayamadık. yıllarca beklettiler sonra tam 1 hafta içerisinde halloldu herşey nasıl olduysa.demekki çok da zor değilmiş. bizim için değil kendileri oy peşinde düştüğünden verdiler kadroyu.
bu arada konu açılalı bayaa oldu olay geçti gitti ama yazmak istedim görünce.

şimdi kıdem tazmınatlarını yarıya ındırme,performansa gore kıdem vb yenılıkler kapıda söylentılerı hep mevcut..

alışveriş gıbı bışeydı sanırım bu..

ALLAH hepımıze yardımcı olsun.. bn guven duyamıyorum:44:

aslında performansa göre kıdem vb yenilikler bana mantıklı geliyor çünkü bankamatik öğretmeni olan çok kişi var etrafta. kim ne kadar çalışıyorsa ona göre almalı karşılığını. ama işte bunu ellerine yüzlerine bulaştırmadan yapabilirlermi, tabiki hayır...

sendıkası farklı dıye öğretmenler odasında çaydanlıkları bıle ayrı olanlar varken aramızda çok adil yapamayacaklar.. ya da müdürle arası ıyı olmayanın vay halıne..
bu bakımdan ben hıç ıstemıyorum..

becayış vb haklarda öğretmenlerın yaptığı turlu oyunlar yuzunden,tıcarete dönuşmesınden yapılmıyor..o nedenle o bankamatık öğretmenlerıne ve torpılcılere hakkım helal değil..

bu sıstemıde bı yolunu bulup mahvederler..olan gerçekten ıhtıyacı olana olur yıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…