Kettle fişte mi unuttum

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba kızlar yarıyıl tatili için memleketimize gidiyoruz. Evden çıkmadan bir buçuk saat önce falan kullandım Bulaşık yıkadım. Suyu döktüm içindeki ama fişten çıkardım mı hatırlamıyorum.Bulaşık yıkadım evden çıkarken de göz gezdirdim bir ses yoktu kettle ın olduğu yerde. Kullandıktan sonra 1 saat daha evdeydim. Fişte kalsa bir ses gelmez miydi?Lütfen akıl verin aklım orada kaldı. Ya yangın çıkarsa?Evden çıkalı 3 saat oldu
Güncelleme :6.sayfaya kettle ın resmini de attım link olarak. Evde kullanan varsa daha iyi yardımcı olabilir
Güncelleme:Kötğ bir haber gelmedi. Olsa şimdiye kadar haberi gelirdi herhalde kızlar

Son düzenleme:
fişte olsa ne olacak ki? içinde su var ve çalıştırdı iseniz zaten ısınınca atar. eğer içinde su yok ve boş, fiş takılı ise yine sorun yok. ütü değil ki bu sonuçta. niye yangın çıksın?
içindeki suyu kullandım. Tekrar yerine koydum. Düğmesi var ya otomatik olanlarda o açık mı kaldı kapalı mı hatırlamıyorum

Bigün işteyim aklim utude kaldi sabah utu yaptim acaba fiste mi biraktim diye. Isten izin alamazdim ve ev cok uzakti zaten.

Apartmandan birini aradim. Elektrik salterini kapamasini rica ettim.

Disarda da var ya elektrik panosu.

Buzdolabinda bisey biraktiysaniz o sorun olur ama yola cikarken dolabi da bosaltmissinizdir sanirim.

içindeki suyu kullandım. Tekrar yerine koydum. Düğmesi var ya otomatik olanlarda o açık mı kaldı kapalı mı hatırlamıyorum
tamam farketmez ki. açık kalsa bile içindeki su kaynayınca atar zaten düğmesi. açık değilse de yine sorun yok. dediğim gibi kettle mantığı böyle zaten ütü olsa neyse.

Bigün işteyim aklim utude kaldi sabah utu yaptim acaba fiste mi biraktim diye. Isten izin alamazdim ve ev cok uzakti zaten.

Apartmandan birini aradim. Elektrik salterini kapamasini rica ettim.

Disarda da var ya elektrik panosu.

Buzdolabinda bisey biraktiysaniz o sorun olur ama yola cikarken dolabi da bosaltmissinizdir sanirim.
ütü tamam tehlikeli ama kettle yangın çıkaracak bir şey değil ki ne alaka? Kendi kendine duran bir şey zaten, düğmesine basmadan çalışmayan bir alet.

bizim kettlede hep fisdedir. Biz sürekli kullaniyoruz. Is yerindede öyle. Lazim oldugunda dügmesine basiyoruz su isininca atiyor.

bizim kettlede hep fisdedir. Biz sürekli kullaniyoruz. Is yerindede öyle. Lazim oldugunda dügmesine basiyoruz su isininca atiyor.
Otomatik bir kettle ama düğmesine basılı olarak fişte unutmuş olabilirim. İçinde de su yok

Evet otomatik ama içinde su yok

su olmasa da çalışmaya devam etse tıslama sesi gelirdi o son buharın duyardınız zaten. benim kahve makinesi var arzumun onda ısıtıyorum otomatik durması yok bazen suyu az kalmış fark etmemişsem deli gibi tıslıyor su kalmayınca. ki sizin öyle değilmiş.

çok rahat edemicekseniz arkadaşların dediği gibi kapıcı komşu sizin evin elektrik sigortasını kapatsın apartmandan aşağıdan.

sürekli böyle takıntılarınız var mı bu arada okb olabilir mi

su olmasa da çalışmaya devam etse tıslama sesi gelirdi o son buharın duyardınız zaten. benim kahve makinesi var arzumun onda ısıtıyorum otomatik durması yok bazen suyu az kalmış fark etmemişsem deli gibi tıslıyor su kalmayınca. ki sizin öyle değilmiş.

çok rahat edemicekseniz arkadaşların dediği gibi kapıcı komşu sizin evin elektrik sigortasını kapatsın apartmandan aşağıdan.

sürekli böyle takıntılarınız var mı bu arada okb olabilir mi
elektrik evin içinden en kapanıyor maalesef

Evet otomatik ama içinde su yok

Her kullanmanızdan sonra fişten çıkarıp, sonra kullanmadan önce tekrar fişe mi takıyordunuz? Çok garip. Fişten çıkartmadınız diye endişe etmenize gerek yok. Şu an Türkiye’de kettle kullanılan evlerin %99’unda kettle sizin bıraktığınız şekilde duruyor. O %1’i de normalde sizin yaptığınız gibi yapanlar vardır diye ayırdım.

Yolculuktan önce buzdolabı dışında elektrikli aletlerin fişleri çekmek iyi olur ama evdeyken çekmiyoruz da ne oluyor? Öyle düşünüp rahatlayın.

Ben hiç fişten çekmem ki. Kullanacağım zaman düğmesine basarım buhar düğmeyi attırır.
Bazen çekeriz fişini..

Çay makinesi mi sizinki?

Dediğiniz düz kettle mı, çay-set gibi bir şey mi?
Normal su ısıtıcıysa düğmesi basılı kalamaz.
Çaycıysa yorum yapamayacağım, yangın çıkartabilir gibi geldi.

İçindeki suyu bulaşık için aldınız, geri kettle'ı yerine koydunuz değil mi?

Suyu almak için kaldırdığınızda kapanmış olmuyor mu zaten? Kettle ile başka işiniz yoksa niye çalıştırmış olasınız ki?

susuz çalışır durumda olmadıkça sıkıntı yok zaten.

Back
X