- 5 Şubat 2013
- 2.191
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fincak çekte benim ki gibi küçük kalsın sonra ( bende fincan koymuştum ah ahhh koymaz olaydım. Birde bu rezene çayı bildiğimiz aktarda satılandan demi :)) komık oldu biliyorum ama sallama çay falan değil yani demi :) ben konuyu yeni okumaya baslayınca tam anlayamadım kısa bi özet gecersenız çok sevınırım arkadaslarımmm
Ve ben keteni programa ekleyip yemeye başladıktan sonra büyüme olmuştu en çok keten mi etkiliyor acaba ama tek başına ketende olmuyo sanırım hepsini birlikte hiç aksatmadan yapmak lazım ama bir gecede nasıl olur bu çok moralim bozuldu umutlarım gitti
Adet oldun mu belki ondandır bide olur arada öyle kasma kendini ayrıca bi günde Sönmesi iyi değil yani bundan önceki iki cm suymuş demekki söndü belkide sana öyle gelmiştir biraz ölçme yoksa üzülürsen hiç olmaz
Ayy maşallah kızlarıma maşallah aktara gidip desem adama keten tohumu ver bana yicem desem adam ne için der ehehe :) aktarda satılıyor degıl mı? bende alıp yiyimBen rezeneyi normal poşet çay olarak içiyorum aynı şey değil mi? Canım işte rezene içiyoruz çemen+zeytinyağı sürüyoruz göğsümüze sonra masaj yaparak soğuk suyla temizliyoruz ve keten tohumu tozu yiyoruz birde ben nar çekirdeği yağı içicem böyle programımız :)
Ayy maşallah kızlarıma maşallah aktara gidip desem adama keten tohumu ver bana yicem desem adam ne için der ehehe :) aktarda satılıyor degıl mı? bende alıp yiyim
Aktarda çemende keten tohumuda rezenede satılıyor canım :) çemeni pastırma sucuk için istediğini söylersin keten tohumunu zayıflamak için kullanıyorlar onun için yada bağırsaklar için dersin rezeneyide anne sütünü arttırmak için dersin canım bak hepsine denecek bişey var keten tohumunu evde baharat öğütücün yoksa aktara söyle toz haline getirsinler öyle al çünkü toz halde yememiz gerekiyor canım
Aktarda çemende keten tohumuda rezenede satılıyor canım :) çemeni pastırma sucuk için istediğini söylersin keten tohumunu zayıflamak için kullanıyorlar onun için yada bağırsaklar için dersin rezeneyide anne sütünü arttırmak için dersin canım bak hepsine denecek bişey var keten tohumunu evde baharat öğütücün yoksa aktara söyle toz haline getirsinler öyle al çünkü toz halde yememiz gerekiyor canım
evde leşşş gibi kokan hakiki bi tokat çemeni var kokusu akıllara zarar yani burdaki herkeze yeter o derece ayy onuda sürünce pis pis kokarız ya :) belki onu sürmem ama rezene içip keten tohumu yerim
Bizim aktarda toz halinde satılıyor zaten ben ondan alırım
Ama az az al bitir sonra tekrar al çünkü toz halde kolay bozuluyormuş keten tohumu o yüzden tohum halde alıp evde öğütmeli yada azar azar toz halde alınmalıymış bu arada buz dolabında saklayın keten tohumunu çabuk bozulan bişeymiş çünkü o
Kızlar inanamıyorum aklım almıyo 81e yaklaşmıştım şimdi tekrar ölçtüm 79çıkıyo bir gecede neden söndü hemen dün çemen maskeyi yapmıştım ama rezeneyi içemedim ketenide yiyemedim o yüzden olabilir mi??? 1günde hemen nasıl küçülüyoki inanamıyorum dün o ikisini yapmadım diye mi küçüldüki ? Kızlar gerçekten anlamıyorum sizce ne olabilir nasıl oluyo bu kafayı yicem oyuncak gibi bi büyüyo bi küçülüyo bi daha hiç aksatmicam ya bir günlük yapamamak buna mı mal oluyo şaka gibi değil mi
Canım aynen ben de küçüldüğünğ hissediyorum ama cesaret edemiyorum ölçüm yapmaya keteni yemiyorum ben de bir kaç gündür çemen de yapmadım geldiğimden beri
bi kaç güne söner mi bunlar ayy o zaman benimkilerde söner mi :18:
Sönüyor canım 3 ay ya da daha fazla belki de atalıksız hapmak gerekkk
Oooo o zaman bütün çabalarımız boşa mı yani bırakınca söylüyorlar mı bu mudur yani :44:
Canım anlatamadım sanırım bırakınca sönüyorlar aylarca yapınca bana kalırsa sönmez kalıcı olur