- 5 Şubat 2013
- 2.191
- 26
Çörekotu yağı tüylendiriyo diyolar canım o yüzden onu kullanmazsan sorun yok ama ben kendi karışımıma doğal çörekotu ekledim şimdilik bişey yok ki minik minik tüyler var bende hiç tüysüzlere etki etmiyomuş benim gibilerde olan minik sarı tüyleri koyu ve sert hale getiriyomuş yağını değilde kendisini kullanabilirsin sendeay kullanım şartları nası olucak bende hemen başlamak istiyorum help me 75B kullanıyorum şuan işteyim ölçemem ama talimatları verirseniz hemen başlayıp gelişmelerden haberdar etmek isterim :) bi de göğüs büyütürken başka bi bölgeye etki ediyomu acaba? yan etki tüylenme gibi bi sorun yaşatmaz umarım?
Canım nar ve hurma da aynı zamanda çemende keten tohumunda rezenede östrojen var diye ve bunlarla bikaç beden büyüten 15cm büyüten kişiler okuduğumuz için bunları güzelce bi program yapıp uyguluyoruz doğal yoldan göğüs sadece östrojenle büyüyebildiği için
Sen ölçülerini yaz alt ve göğüs ucucundan snra zaman zaman gelişmeleri paylaşıyoruz burda kendine bir program oluştur onuda buraya yaz bu şekilde canım :))
Mesela benim programım :
1)çemen tozu+çörekotu tozu+susam+zeytinyağı+1buçuk çay kaşığı kadar içinde bunların bulunduğu yağ karışımı çemenin kokusunu hafifletmek için ( "Yeşil çay yağı, nar çekirdeği yağı, üzüm çekirdeği yağı, biberye yağı, portakal yağı, limon yağı, soya yağı, kayısı yağı, buğday yağı, ceviz yağı, kakao yağı, melissa yağı, mersin yağrağı yağı, rezene yağı, ada çayı yağı, okalüptüs yağı, yasemin yağı, menekşe yağı, kırmızı ginseng ") göğse sürerek bekletip yosun sabunuyla SOĞUK suyla yıkıyorum
2)1yemek kaşığı keten tohumu tozu yiyorum
3)günde 3bardak rezene poşet çay içiyorum
4)1tatlı kaşığı soğuk pres nar Çekirdeği yağı içicem canım sende aramıza hoşgeldin
Son düzenleme: