Keşke tüp bebek fiyatları ve ilaçları daha uygun olsa...

Galaxyeliz61

En kötüsü yarı cahil.. İlber hoca haklı..
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
3.520
6.085
358
Trabzon
Kızlar bazen insan düşünüyor ya parası olmayan ne yapsın...
Kendimi örnek vereyim eşim inşaatta çalışıyor bir kızım olduğu için bütün masrafların tamamını ödedik rapor hakkımda yoktu..bir aşılama 2 tüp bebek...Bu sonuncusu hastane ilaçlar dondurma gidiş-geliş derken tam 20000tl... özellikle ilaçlar çok pahalıydı .. imkanı olan pes etmesin lütfen..
Ama olmayan ada rabbim yardım etsin...hastane 750 tl indirim yaptı sağolsunlar asla unutmam 3 kutu global f iğneyi internetten tanıştığım tüp bebek tedavisine başlayama dan kendiliğinden hamiş kalan dünya tatlısı bir arkadaş gönderdi ücretsiz..nasıl desem ..umarım bu süreç bizleri manevi olarak yoruyor ama keşke birde maddiyat daha az olsaydı..28 ekim test günüm...eşim evimize çok yorgun geldi bugün .. negatif sonuçlandı ona dileyebilmekte var eşlerimize valla nolcak bilmem onuda kara kara düşünüyorum şimdi.. çok uzun oldu ama...

Insallah iyi sonuclanir .devlet destegi var sozde ama oralardada aylarca hatta nerdeyse senelerce ugrasiliuor malesef ben beklemekteyim suan uludag tup bebekte siradayim ama 5 ay oldu hala ses yok ozelde yaptirmayi dusunuyorum ama maliyetlerini arastiriuorum .Allah herkeze yardim etsin .

Bence pazartesi günü sen bir ara istersen bence ertelemeye gelmiyor cnm yaş ilerlemeden hormon dengemiz fazla bozulmadan çaresine bakmak lazım...teyit et kaydım vardı aramadınız diye sor..

Canim bende esime nasil soylicem diye dusunup durdum kimyasal gebelik yasadim.
Zaten biz sonucu nasil aldk nasil ugrastk hastanelerde derken zaman gecti ve uzulsekte kabullendik simdi iyiz.umudumuz bitmedi. Yapicak birsey yok sen ne hossediyorsan oda onu hissedicek.kotü dusunme.. insallah sonuc ne olursa olsun hayirlisi sagliklisi ve guzeli olsun bi kiziniz da varmis her zaman beterin beteri var
Onunla oynar acimi dindirirdim.. ama bak 5 senelik evlilik ve 1 tüp bebekle kimyasal gebelik.
Yani bunada sukur diyoruz.. her şerde bi hayir vardir.. cok aukur yapabilcek imksnlarimiz olusuyor ama tedavide nasip isi bunu unutmayalim.tevekkül edip yola devam edicez.. nabalim.

Bence pazartesi günü sen bir ara istersen bence ertelemeye gelmiyor cnm yaş ilerlemeden hormon dengemiz fazla bozulmadan çaresine bakmak lazım...teyit et kaydım vardı aramadınız diye sor..
Aradim sordum ben haziranda basvurdum tup bebek sirasina dediki daha mart ayinda basvuranlari ariyoruz dedi bnde gercekten siraya goremi gidiyo deyince uzmanlar karar verebiliyor mesela senden sonra basvurmustur am yasi senden buyuktur ona oncelik taniyabiliyolar dedi yani benim bundan anladigim araya sokuyolar ozelliklede torpili olanlari bence

Kızımdaa 5yıl bekletmişti bizi canım inşallah sizde çok beklemezsnz..

Reactions: H M
Acaba hocalardan birine özel randevu ile muayene mi gitsen.. Hiç gittin mi..?

Yok gitmedim ole bakalim bekliyorum ordada hangi doktorun baktigi belli olmuyoki cok karisik bezdirme politakasi birazda
İlk tüp bebekte bende üniversite hastane sine gittim bin pişman oldum resmen paramı çöpe atmışım.. yanlış saçma bir sürü şey yaşadım.. Ben tavsiye etmiyorum gerçekten...

Allah hepimize yardım etsin Rabbim durunu olmayan çocuk hasretiyle yanıp tutuşan herkeze evlat nasip etsin...Bende çok istiyorum 6 yıl oldu inşallah Rabbim yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…