- 18 Eylül 2015
- 68
- 33
- 88
- 34
ben de 4 aydır düşünüyorum. şimdilik gelen giden yok. takmayayım düşünmeyeyim diyorum ama bir yandan da acaba gebeliğe engel bir durumumuz(eşim ve ben) var mı?geç kalır mıyız diye aklımdan geçmiyor değil.yaşım 29 .4 ay diyorum ben ama bunun 2 ayında tatildi iş seyahatiydi derken yumurtlama haftaları ilişki olmadı.çoğu arkadaş da dr un 5-6 aylık deneme ile olmayanları gidin biraz daha deneyin diye kapıdan çevirdiğini duydum.2 ay daha deneyelim de olmazsa 6. ayda bi dr a gözükürüz.Korunduğum halde ağustos ayında adet gecikmem olmuştu birde şiddetli omuz ağrısı ve baş ağrısı.doktora gittim prolaktin yüksek dedi ilaç verdi.hiç takmadim bu ay çocuk düşününce kontrole gittim genel tarama yapmak için eskisinden daha yüksek çıktı.prolaktin hormonunun yüksek olması gebeliğe engel önce düşürmek gerekiyor netten bakınca yıllarca bu hormondan dolayı çocuk sahibi olamayan var
2 ay daha olmazsa giderim.hastalık hastasıyımdır da biraz ben.korkuyorum iyice stres yaparım diye.Cnm Bence hemen git bana da aksine doktor ne güzel çocuk düşünmeden önce kontrole gelmissin dedi.zaten prolaktin hormonum yüksek bunu bilmeden hamile kalsaydım bile düşükle sonuçlanacakmış.şimdi iyiki gittim diyorum.düşünsene aylarca deneyecektik ve zaman kaybı olacaktı. Hiç düşünmeden randevu al ve git derin.bide adetin üçüncü günü git o zaman sonuçlar daha net oluyor
canım senin bat geldi mi?ben olumlu düşüneyim diyorum ama adet sivilcem çıktı bileBizde iki uc ay korunduk anca buzamanda hamile kalabildim azmin sonu basaridir hastalik var diyede dusunmeyn pozitif bakin benim gbi:)
teşekkürler kuzucum sana da tekrardan çok geçmiş olsun.Bende her şey aynı hala beklemedeyim:)ada_aras Topigin hayirli olsun cnm. Bekledigin, bir gun gelecek. Hayirlisiyla gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?