Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Ben aslında daha önce bırakmak istedim ama eşim hemen olacak sandı istemedi. Şimdide diyor ben ne bileyim. Bizimde 4 ay oldu. Nasip napalım hakkımızda hayırlısı ne zamansaallaha şükür çok değil 3-4 aydır deniyoruz ama yine de bekelemek zormuş.
canım ya ağustos grubunda senin bat 25 eylül yazıyor ben seni hamişssin sandım.Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Ben aslında daha önce bırakmak istedim ama eşim hemen olacak sandı istemedi. Şimdide diyor ben ne bileyim. Bizimde 4 ay oldu. Nasip napalım hakkımızda hayırlısı ne zamansa
yani regl olmadın bat bekliyorsun sandım.Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Ben aslında daha önce bırakmak istedim ama eşim hemen olacak sandı istemedi. Şimdide diyor ben ne bileyim. Bizimde 4 ay oldu. Nasip napalım hakkımızda hayırlısı ne zamansa
yook nerde :) 8 ağustosta oldum sonraki bat 25 eylüldü. 26 eylülde oda geldi :) yeni batta 20 ekim :) bekliyoz napalım annemin 3 sene olmamış 21 yaşındamyış evlendiğinde. anneme benzer çoğu şeyim. nasip napalım. annem küçükmüş benim yaşım 32 ama yapıcak bişey yok Rabbimden hayırlısı inşaAllahyani regl olmadın bat bekliyorsun sandım.
çok haklısın canım.ilk ay olan da oluyor tek gece ile kalan da..Bizde borçlarımız var biraz toparlanalım dedik 1.5 sene bekledik sonra çalışmalara başladık ilk ayda hamile kalmıştım ne kadar kolay oldu diye sevinmiştim kimyasal oldu 1 yıl olmadı bu ay yine kimyasal oldu psikolojim çöktü. Ha deyince olmuyo işte hele bide isteyip üstüne düşüyosan.. en iyisi düşünmeyip bırakıcaksın o zaman daha çabuk oluyo hem de sorunsuz oluyo örneklerini çok gördüm.
pcos teşhisini dr mu koydu?tam olarak ne bu pcos her yerde farklı okuyorum.Ben de aynısını düşünüyorum pcosluym 14 ay korunmak benim neyime ocaktan beri deniyoruz Bizde
evdeki hesap çarşıya uymadı bizim de düşündüğümüz ay olacak sandım ben.safım işte saf.Ben de aynısını düşünüyorum pcosluym 14 ay korunmak benim neyime ocaktan beri deniyoruz Bizde
Hic belli olmaz canim 1 yil hap kullanip ilk ay olan da var.stres olmadiktan sonra Rabbim de ol derse çok beklemezsin.Benim korunmam iki buçuk yılı geçti. Bu ay bıraktık korunmayı bende acaba çok bekler miyim diye düşünüyorum
hormonlarınla ilgili bi düzensizlik olduğunu ne zaman öğrendin?yani kaç aydır deniyordun da olmayınca hormon baktırdın?Evet ona bakmıyor şu hormonlarım duzelsin en kısa zamanda sadece bunu istiyorum