Keşke hiç doğmasaydım

canım..arada actigin konulari okuyorum..hele doğum oncesi yasadigin sıkıntılarda.dogum zamaninda..hep sana dua ettim...
ne tuhaf degil mi? tek kelimemiz yok...tanimam etmem..ama dua ettim sana..

hayat guzelliklerle dolu..oyle degil mi?
ama hayat bazen yorar insani..kaldirabildigin yükler birden anormal agır gelir..ozelliklle de yeni anne olduysan..
bir bebek gozune bakar..herşeyi ile ilgilenirsin..bu insani bazen yorar..cunku istedigin giib mukemmel olmuyordur.hep bi aksilik oluyordur...
hayat sen planlar yaparken basina gelendir aslinda..
üzülme...üzulmek sana da bebegine de zarar verir.baban kotu aliskanliklari olan bir adammis..kufur vs.muhtemelen siddet de var..annen babanin parasini kullanmak istemedigi icin boyle davraniyor olabilir mi? belki de babanin parasini bile istemeyecek kadar ofkeldir ona...bu bir psikolojik rahatsızlık...bu bir yipranmislik..kimse anne babasini seçemez su hayatta..bebeklerimiz bizi secti mi? ya da biz onlari? kayinvalideleri de seçemezsin.genelde esimizi seceriz.benim kayinvalidem de bana kalmaya geldiginde birkac defa bas ucumda dikilirken gordum.okadar sinir bozucu birsey ki..tahmin edebiliyorum...
bunlar intihar edilecek seyler degil ki...gecmise efkarlanmak bence sacma..oh sukur gecti o kotu gunelr demeli insan..kayinvalidenin ailesnin gonlunu hos etmek maalesef cogu evlilikte var canim..arayip hal hatir sor.hemen kapa.bebek agliyor de.sonra yavasca seyrek aramaya basla.bebekten firsat bulamiyorum de.kiiii zaten zaman da bulamazsin kucucuk bebekle.. kayinvaliden ile iligki problemlerini de konusarak cozebilirsin.once esin araciligi ile cozmeye calis.ama esini doldurur gibi degil de dert yanar gibi.benim yerime sen soyle iste ben cekiniyorum falan gibi..ise yaramazsa direk sen soyle..
icinde tutup kendini yipratma rahatsiz olduun davranisi kibarca dile getir..bol şans..

belli ki yasin genc...onunde kocamaaaaaan bir omur var..ohoooo simdiden dogduugna pisman olmak nedir ya

Annen tuhaf kvden tuhaf esin tuhaf. Ama bunlar için oturup sızlanmak yerine mücadele etmek gerekir.
Yerinizde olsam
Önce eşimle konuşur annesini akrabasını vs karistirmamasini söylerdim ciddi bir şekilde.
Sonra annen rahatsız bence yaptıkları tuhaf mantıksız psikolojik olarak geçmişte yaşadığı şeylerden olabilir. Onu doktora voturmek mantıklı olanı. Tedavisini olSun.
Evini de güzelce toplayıp temizlemek gerek .
Onun dışında eşinle konuştun olmadı hâlâ hayatin aynı o zamn ayrılmak couzm olabilir. Cocugunla yeni bir hayat kurarsın. Ama bizim ülkenin kadınları okumadıkları için ozguvenelri olmadıkları için bosanamk ölüm gibi gelir onlara. Genel için söylüyorum istisna elbet var.
Hayat devam ettikçe mücadele de devam edecektir.
Herkesin geçmişinde zorlukları var. Ama bunları bir nebze iyileştirmek bizim elimizde....

Kardeşini sen yada erkek kardeşin yanına alın annele kalmasın

ÇOK üzülüyorum size daha önce de okumuştum konunuzu. Allah kolaylık versin kurtarsın sizi

eski konunuzu hatırlıyorum, doğum yapmak üzereydiniz, güle güle büyütün bebeğinizi

içine doğduğumuz aile tüm hayatımızı belirliyor, sizin de öyle olmuş ama intiharı düşünmeyin, kendinize bebeğinizle bir yol çizin, en azından onun için deneyin

Bosanmak secenegı varken dogmamıs olmayı dilemek bır insanın kendine yapacagi en buyuk haksızlık.
Hay ağzına sağlık yaaa. Konu sahibi hep böyle konu açmış ve 266262 kere daha açacak belli ama annesinin huyu belli, oraya gidip depresyona giriyor, kaynana belli, hala boşanmıyor. İnsan bir koca için intiharın eşiği vs der mi?

Ben sizi hatırladım eski konunuzdan.dogum yaptınız mı ? Bebeği sakin annenin evine getirme . hastaneden cik doğru kendine evine git .herkesin canı cehenneme .kapat kapını lohusalık strrsinde vardır senin üstünde şimdi sakin canını sıkma çocuklarına sarıl . Ne halleri varsa yaşasınlar sen kendin ve cocukalrina bak

Doğum yapmissiniz hayırlı olsun. Annenizin durumu psikolojik görünüyor. Muhtemelen geçmişte muhtaç kalma korkusuyla biriktirmeye başlayıp sonra huy edinmiş. Bir uzmanla gorusse keşke.
Eş ailesiyle iletişimi kesin bir süre, sinirlerinizi çok yıpratıyor onlar. Eninde sonunda kırılma noktasına gelip iletişimi keseceksiniz zaten. Şu lohusa sürecinizde yapın bari. Eşinize bir süre kafa dinleyeceginizi, hiçbir telefona cevap vermeyeceğinizi, misafir almayacaginizi söyleyin. Bir deneyin, mutlu olacağınız tahmin ediyorum

Bunun mantığı ne . Bilimadamları açıklamali.. gerçekten . Evlendikten sonra niye böyle olurlar. Saçma.
Bilim insanlarının açıklamasına gerek yok, ben açıklayayım :))
Kaçan balık büyük olur :) oğlanı kıza kaptirmayayim. Kız yemesin, ben yiyeyim. İyice yapisayim ki beni bir kenarda unutmasınlar. Gelinle savasayim ki kimin patron olduğunu görsün, oğlumla arama giremesin

Anneniz açık söyleyeyim psikiyatri hastası..tedavi olması çok elzem.kayinvalidenizinde bir tahtası eksik.anneniz tedavi edilebilirde kv niz tedavi edilebilir mi emin olamadım.iki hasta insanın içinde yaşayınca tabiki yaşamak size çok ağır geldi birde üzerine doğum eklenince,lohusalık sendromunuda çöp evde yaşamak sizi daha çok dibe batırdı.gelsin intihar fikirleri..güzel kardeşim senin bir an evvel o çöp evden arinman lazim.anneni tedavi ettirmekle uğraşma çünkü senin buna halinmi varki..sen eşinle olan evine geç ve evini tertemiz yap ve kendi çekirdek ailenle mutlu olmana bak.kayinvaliden içinde ona açık olman lazım bunun için kişisel gelişim videoları izle.bazi konularda eşine ve ailesine hayır demeyi bilmek için kendini gelistir.yasamak çok guzel.

Kadın galiba hasta. Çok acayip yatağa girip yatmak ney, ilk kez duyuyorum. Kaçın bence arkanıza bakmadan.

Hurdaları ne yapıyor peki biriktirdikten sonra? Sanat eseri falan yapıyor olsa bari. Acaba şöyle güzel minimal ve temiz evler gösterseniz, özense o evlere bırakmaz mı hurdaları? Kardeşiniz de 10 yaşında kendi banyo yapabilir.

Hmm peki. Psikolojisi bozuk bir annesi olması, mutsuz aile ortamında büyümesi daha iyi olur tabii. Torunu olunca o deli kaynananız size iyice yapışacak, farkında mısınız? Ekonomik özgürlüğünüz var mı bilmiyorum. Eğer varsa sizin gibi “ay şimdi kim boşanacak, gözüme zor geliyor vb.” düşünen kadınlara bazen müstahak diyorum.

Annenizin durumuna çok üzüldüm. En çok da kardeşinize. Bir psikiyatrla konuşun ne yapabileceğinize dair bir fikir verebilir belki size. Allah şifasını versin, size de sabır diliyorum.

Anneniz istifçi. Bu da derin üzüntü, acı ve sorumluluktan kaçış sonucunda ortaya çıkan psikolojik bir rahatsızlık diye biliyorum. Babanızın fiziksel ve manevi şiddetine maruz kalmış senelerce anladığım kadarıyla. Annenize sitem edip küsmek yerine tedavi için çözüm aramalısınız. Özellikle istifçilik konusunda uzman bir psikolog araştırabilirsiniz.
Kv gelince sınırlarınızı kesin olarak çizmeniz gerek. Eşler daha doğrusu erkekler kadınlar arasındaki çekişmeyi göremiyor. Davranış ve sözlerlerde ki ince farklılıkları anlayamıyorlar.
Siz bir anne ve kadın olarak ipleri elinize alın. Bu güç sizde var. Allah yardımcınız olsun.

Siz daha önce de konu açıp gitmeden önce ne yapayım diye sormuştunuz. Onlarca insan gitmeyin dedi yani, şimdi sonucuna katlanacaksınız maalesef.

Annenin rahatsızlığı çok ciddi. Ama asla ikna olmaz. Ben çok kötüyüm, intiharı düşünüyorum, beni psikiyatriye götür de. Seninle gelsin. Doktor onu bir şekilde ikna eder. Işleri o

Kayınvalidenizin durumu annenizden daha kötü geldi bana. Manyak galiba, ya da ağır ruh hastası falan olsa gerek.
Ne demek ben yatayım bir yanıma oğlum yatsın bir yanıma sen? Hayatımda bundan daha tuhaf bir kaynana beklentisi görmedim sanırım. Bir birlikte şey edelim demediği kalmış manyak karının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…