- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
-
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Hakkaten ya. Eşimle çok kavga ettik en başından beri. Annesinin yüzünden ne balayı ne cicim ayları bize uğramadı o hala anlamıyor. Ben de derdimi anlatamıyorum galiba ona. Sabret normal değiller idare et diyor. Eskiden kalbini çok kırdım rızasını almam lazım diyor. Bekarken 2 gün eve gelmese aramazmış. Ortaokul bittiğinden beri İstanbulda 6ay erkek kardeşleriyle yalnız kalıyorlar annesi yazları köyde. Benle evlenince kaynanaya zor gelmiş oğlundan ayrılmak. Gelip sürekli kaldı, her gün çağırdı her dakika üçümüz birlikte olalım istedi, bize sormadan birilerine misafirliğe söz verdi. Başta onların adeti mi böyle filan dedim ama bi kaç gün sonra usandım eşime dedim hayal ettiğim evlilik bu değildi. Ağladım. Bir şeyler söyle ben söylersem annenle ömür boyu kötü oluruz dedim. Napiyim annemi atiyim mi dedi. At diyen yok huyunu bilen sensin güzelce konuş dedim. Kendince konuştu ama bence çok pasif kaldı. Bir de çok arsız çok anlayışsız ne desen boş kendi bildiğini okuyor ailesiEşin niye müdahale ettiriyor bu kadar okudukça illah ettim. Valla o kocayı da boşar tek başıma çalışıp çocuğuma bakardım herhalde ne biçim insanlar bunlar ya.
Hakkaten ya. Eşimle çok kavga ettik en başından beri. Annesinin yüzünden ne balayı ne cicim ayları bize uğramadı o hala anlamıyor. Ben de derdimi anlatamıyorum galiba ona. Sabret normal değiller idare et diyor. Eskiden kalbini çok kırdım rızasını almam lazım diyor. Bekarken 2 gün eve gelmese aramazmış. Ortaokul bittiğinden beri İstanbulda 6ay erkek kardeşleriyle yalnız kalıyorlar annesi yazları köyde. Benle evlenince kaynanaya zor gelmiş oğlundan ayrılmak. Gelip sürekli kaldı, her gün çağırdı her dakika üçümüz birlikte olalım istedi, bize sormadan birilerine misafirliğe söz verdi. Başta onların adeti mi böyle filan dedim ama bi kaç gün sonra usandım eşime dedim hayal ettiğim evlilik bu değildi. Ağladım. Bir şeyler söyle ben söylersem annenle ömür boyu kötü oluruz dedim. Napiyim annemi atiyim mi dedi. At diyen yok huyunu bilen sensin güzelce konuş dedim. Kendince konuştu ama bence çok pasif kaldı. Bir de çok arsız çok anlayışsız ne desen boş kendi bildiğini okuyor ailesi
1.5 ay oluyor nerdeyse ben annemin evindeyim. Baya ayrı kaldık bu kez düzelir mi diyorum. İçimden başka bir ses te, her defasında aynı şeyleri yapıp farklı sonuç mu bekliyorsun diyorSenin eşinden bi cacık olmaz. Bostan korkuluğu gibi adam o neymiş öyle. Zaten kendi ailendende sıkıntılıymışsın bu adama keşke çocuk yapmasaydın basiretsiz çünkü düzelmez.
Evet annemin psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum ona da söyledim. Psikologa gitmeyi filan kabul etmiyor. Buraya geldiğimden beri beni o kadar zor duruma düşürdü ki. Gerçekten burda perişan oldum geldiğime bin pişmanım. Evime dönünce de ayrı sıkıntılar bekliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum..Annenizinki psikoljik bir rahatsızlık farkındasınız değil mi? Eşyaları,çöpleri biriktirmek, hurda toplamak vs.
Kayınvalidenize söyleyecek laf bulamadım ama. Keşke mesafe koyabilseniz
Soruyorum hobi diyor, kafamı dağıtıyorum diyor. Evde bi kardeşim var 10 yaşında. Mesela bugün annem bütün gün dışardaydı. Ben yokken çocuk gecelere kadar yalnız evde. Bence annemin psikolojisi çok bozulmuş. Bu kadar düşüncesiz olamaz yoksa. Mahallede herkes rahatsız. Pireler dolmuş ortalık. Annemin hurda getirmesine bağlıyorlar nedenini. Zaten hastalık zamanı da çok riskli, millet haklı.memur erkek kardeşim var defalarca konuştu her yolu denedi bıraksın diye. Ama annem kim ne derse desin dinlemiyorAnnenizin iki kirasi varken neden hurdacılık yapıyor? Ben en cok buraya takıldım.
Valla kardeşim Allah yardımcın olsun gerçekten okurken ben darşandım sen neler yaşıyorsun. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın ninşallah. . KV. 'nınyaptıkları normal değil dan diye odaya girmesi sabah sabah uyurken seni izlemesi aranıza yatmak iatemesi ay hayret verici şokkardayım gerçekten. Sakin bak bir evladın da varmış salın intihar falan düşünme.başka çareler bulursun .olmadı boşanırsın çocuğunda miş gibi bakarsın. Anneninnyaşadıklarıda koly şeyler değilmiş ondandır bu toplama alışkanlığı benim ailemde de var açıkçası. Her gitriğiödetemizlik vs yapıyorum hiç durmuyorum ben atoyprum onlar geri bulup geliyor. Bizimkilerde hiç yanıma gelmezler etmezler. Değişik bazen bi başıma hayat yaşamak istyorum bende.herkesten uzak herkese karşı sınırlı3 mesafeli.Hakkaten ya. Eşimle çok kavga ettik en başından beri. Annesinin yüzünden ne balayı ne cicim ayları bize uğramadı o hala anlamıyor. Ben de derdimi anlatamıyorum galiba ona. Sabret normal değiller idare et diyor. Eskiden kalbini çok kırdım rızasını almam lazım diyor. Bekarken 2 gün eve gelmese aramazmış. Ortaokul bittiğinden beri İstanbulda 6ay erkek kardeşleriyle yalnız kalıyorlar annesi yazları köyde. Benle evlenince kaynanaya zor gelmiş oğlundan ayrılmak. Gelip sürekli kaldı, her gün çağırdı her dakika üçümüz birlikte olalım istedi, bize sormadan birilerine misafirliğe söz verdi. Başta onların adeti mi böyle filan dedim ama bi kaç gün sonra usandım eşime dedim hayal ettiğim evlilik bu değildi. Ağladım. Bir şeyler söyle ben söylersem annenle ömür boyu kötü oluruz dedim. Napiyim annemi atiyim mi dedi. At diyen yok huyunu bilen sensin güzelce konuş dedim. Kendince konuştu ama bence çok pasif kaldı. Bir de çok arsız çok anlayışsız ne desen boş kendi bildiğini okuyor ailesi
Hasta kadın çünküAnnenizin iki kirasi varken neden hurdacılık yapıyor? Ben en cok buraya takıldım.
Son derece mesafeliyim ama anlamayana davul zurna az. Asla aramam, içimden gelmiyor. Ararsa on kere arasa birini açarım çoğu zaman açmıyorum. Evime ilk evlendiğim zamanlar davet ettim, baktım art niyetli, rahatsız etmek umrunda değil, ben de artık hiç çağırmadım ama eşime defalarca söyledi gelmek istediğini, hatta bizle yaşamak istediğini. Eşim de bi gün beraber yaşamak zorunda kalabiliriz dedi. O zaman sen annenle yaşa ben giderim demiştim. Yine de kv nerdeyse her gün arıyor ne demem gerekiyor bilmiyorum artıkAnnenizinki psikoljik bir rahatsızlık farkındasınız değil mi? Eşyaları,çöpleri biriktirmek, hurda toplamak vs.
Kayınvalidenize söyleyecek laf bulamadım ama. Keşke mesafe koyabilseniz
Boşansam annemin yanında kalmak istemiyorum. Çocuğumla ayrı bi evde yaşamak ta gözüme zor geliyor. Bir de ekşi sözlük te boşanmış ailenin çocuğu olmak başlığındaki yazıları okudum çok üzüldüm.çocuğumu babasız büyütmek için yeterli gelmedi bu sebep,mükemmel derecede iyi bi eş değil ama iyi bi baba olur diye düşünüyorum. Bu büyükleri hayatımızdan olabildiğince uzak tutabilirsek, bir şeyleri daha iyi hale getirmek için ikimiz de çabalarsak biz de iyi bi aile olabiliriz diye ümidim hala var.Bosanmak secenegı varken dogmamıs olmayı dilemek bır insanın kendine yapacagi en buyuk haksızlık.
Kuzenim vefat ettıgınde 17 yasındaydı ve son konusmamızda korkuyorum ölmek istemiyorum demisti. Ve öldü.Boşansam annemin yanında kalmak istemiyorum. Çocuğumla ayrı bi evde yaşamak ta gözüme zor geliyor. Bir de ekşi sözlük te boşanmış ailenin çocuğu olmak başlığındaki yazıları okudum çok üzüldüm.çocuğumu babasız büyütmek için yeterli gelmedi bu sebep,mükemmel derecede iyi bi eş değil ama iyi bi baba olur diye düşünüyorum. Bu büyükleri hayatımızdan olabildiğince uzak tutabilirsek, bir şeyleri daha iyi hale getirmek için ikimiz de çabalarsak biz de iyi bi aile olabiliriz diye ümidim hala var.
Boşansam annemin yanında kalmak istemiyorum. Çocuğumla ayrı bi evde yaşamak ta gözüme zor geliyor. Bir de ekşi sözlük te boşanmış ailenin çocuğu olmak başlığındaki yazıları okudum çok üzüldüm.çocuğumu babasız büyütmek için yeterli gelmedi bu sebep,mükemmel derecede iyi bi eş değil ama iyi bi baba olur diye düşünüyorum. Bu büyükleri hayatımızdan olabildiğince uzak tutabilirsek, bir şeyleri daha iyi hale getirmek için ikimiz de çabalarsak biz de iyi bi aile olabiliriz diye ümidim hala var.