• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke hamiş olsam

Benim gibi bu ay hamiş olmayı bekleyen varmı🥰

• Evet eminim bu kez hamişim🥰

OY: 2 8,7%
  • İstiyorum galiba bütün belirtileri ona yoyuyorum🥺

OY: 12 52,2%
  • 🙄 Olmaz ama yinede içim kıpır kıpır

OY: 9 39,1%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum 🥰🥺benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Benim de 4 gün var adet olacak gibiyim ama inşallah bu ay güzel haberi alırız ❤️ Senin 8 aymış benim 2 yıl olacak neredeyse 😭

6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum 🥰🥺benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Biz 3 aydır korunuyoduk ocağın başında bıraktık olmadı tekrar devam sanırım yumurtlama günümdeyim inşallah bu ay olur 🤲🏻😔

İnşallah hepimiz alırız ya. Sen neler denedin bu ay neler yaptın
25 30 dakika uzanıyorum ayaklarımı havaya kaldırıp beklediğim bile oldu ama çok stres yapıyorum olmuyor diye sanırım ondan kaybediyorum 😒 kendimi sıcak tutup yemeye içmeye dikkat ediyorum gereksiz yere ilaç bile kullanmadım kaç aydır

25 30 dakika uzanıyorum ayaklarımı havaya kaldırıp beklediğim bile oldu ama çok stres yapıyorum olmuyor diye sanırım ondan kaybediyorum 😒 kendimi sıcak tutup yemeye içmeye dikkat ediyorum gereksiz yere ilaç bile kullanmadım kaç aydır
Ben de öyle ya gereksiz ilaç kullanmam doğru düzgün iş bile yapmamaya çalışıyorum çok mu dikkat ediyoruz düşünüyoruz acaba

Back