Keşke dediğimiz şeyler?

keşke;doğru karar hangisi bilebilsem,ikisinin sonucunuda görüp seçim yapabilsem

keşke kaşım(düzgün şekilli çıkaccak ama),kirpiğim vede saçımdan başka hiçbir yerimde kıl çıkmasa bıktım ya her ay kıllara veda partisi vermekten...

Keşke meslek lisesine gitmeseydim.
Keşke onunla tanışmasaydım.

off bu keşkeler bitmek bilmez, keşke okul hayatıma devam etseydim, keşke işimden ayrılmasaydım, keşke bu kadar çok evet demeseydim

Hayır canım biz zaten tanımıyorduk arkadaşını kızımda 3 ay olmuştu daha onunla tanışalı. Biz öyle sevdiğine vermeyecek bir aile değiliz kızımda bunu çok iyi biliyor.Ben kızıma neden böyle birşey yaptığını sorduğumda belki daha çok kıymet bilir diye dedi kızıma kalsın diye kimbilir ne güzel sözler söylemiştir
Mutlumu diye sormuşsun canım :26::26:Görünürde mutlu fakat benim annelik hislerim öyle olmadığını söylüyor İnşallah ben yanılmış olurum bakalım ileride görücez.

Keşke bu kadar evetçi olmasaydım.Hayır demeyide bilebilseydim

canım benim ya çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer. gerçekten kaçmak mesele değil.. inşallah mutlu olurlar.hayat gerçekten çok zor

keşke şu yurtdışından alışveriş yasağı olmadan önce birsürü parfüm alsaydım

keşke saçlarıma perma yaptırmasaydım şimdi kat kat kısa saçım olmazdı(kurtulmak için ancak öyle kestirebildim 1 sene sonunda)

keşke saçlarımı kızıla boyamasaydım sarı kalsaydı hep

Keşke bu kadar açık içi dışı bir bir insan olmasaydım.
her insanı kendim gibi zannetmeseydim :26::26::26::26::26::26:

keske kayinvalidem takilarimi biz balayindayken bozdurdugunda agzimi acip bisiler diyebilseydim (( artik cok gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…