- Konu Sahibi sessizseda
-
Hayır canım biz zaten tanımıyorduk arkadaşını kızımda 3 ay olmuştu daha onunla tanışalı. Biz öyle sevdiğine vermeyecek bir aile değiliz kızımda bunu çok iyi biliyor.Ben kızıma neden böyle birşey yaptığını sorduğumda belki daha çok kıymet bilir diye dedibence artık herşeyi oluruna bırakın.. peki mutlular mı. siz mi izin vermediniz acaba evlenmelirine de bu yolu seçtiler...
keşke görümcelerimle ev eşyası alışverişine çıkmasaydım.. gerçi elimde değildi ama mecburen çıktım.. onların istediklerini aldık mecburen kocam yüzünden.. ama şu mayıs bi geçsin görecek kocam hanyayı konyayı
Hayır canım biz zaten tanımıyorduk arkadaşını kızımda 3 ay olmuştu daha onunla tanışalı. Biz öyle sevdiğine vermeyecek bir aile değiliz kızımda bunu çok iyi biliyor.Ben kızıma neden böyle birşey yaptığını sorduğumda belki daha çok kıymet bilir diye dedikızıma kalsın diye kimbilir ne güzel sözler söylemiştir
Mutlumu diye sormuşsun canım :26::26:Görünürde mutlu fakat benim annelik hislerim öyle olmadığını söylüyorİnşallah ben yanılmış olurum bakalım ileride görücez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?