Keşke dediğimiz şeyler?

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
0
Yer
Bursa
kesin herkesin içinden keşke dediği şeyler vardır... sizlerin de varsa paylaşalım mı...
mesela ben çok demişimdir keşke erkek olsaydım diye(tabi küçükken hiçbişeye izin vermedikleri, zamanlarda)

Son düzenleyen: Moderatör:
hayirli olsun topicin senacim. bizim topicede bi ugra cnm ya gittin gelmedin.

keskeler bitmezki hayatimizda muhakkak ki bi keskemiz vardir.

ama simdi aklima gelmiyor :26::26::26:
aklima geldimi yazarim :26::26:

hayirli olsun topicin senacim. bizim topicede bi ugra cnm ya gittin gelmedin.

keskeler bitmezki hayatimizda muhakkak ki bi keskemiz vardir.

ama simdi aklima gelmiyor :26::26::26:
aklima geldimi yazarim :26::26:

he öyle açayım dedim saol cnm. benim çok var da keşke dediklerim. bi ara keşke doğurmasaydım diyodum...şimdi de iiki doğurmuşum diyorum

hayırlı ossun topiğn benim keşkem var kıı
keşke doğmasaydım

keşke çok çalışıp iyi bir üniveriste iyi bir bölüm okusaymışım hemde ilk senelerimde
keşke evlenmeseymişim önce iş sahibi olsaymışım
ve keşke babam hiç ölmeseymiş hep benimle kalsaymış o olsaydı diğer iki keşkem olmazdı die düşünüyorum

cnm keşke ben de okumasaymışım bu kadar kastım kendimi diyorum..çalışmıyorum şu an eşim istemiyor çünkü

Keşke kızımı erkek arkadaşıyla görüşmeye gitmesine izin vermeseydim

Son düzenleme:
neden ne oldu ki?:26:
Ne olacak kızımı sevgilisi kandırdı eve getirmedi kızım mecburen kaçarak evlilik yaptı keşke yollamasaydım belki böyle bir evlilik yapmazdı.Ama kader heralde ne diyeyim ben kendimi boşunamı suçluyorum acaba???

bence artık herşeyi oluruna bırakın.. peki mutlular mı. siz mi izin vermediniz acaba evlenmelirine de bu yolu seçtiler...

keşke görümcelerimle ev eşyası alışverişine çıkmasaydım.. gerçi elimde değildi ama mecburen çıktım.. onların istediklerini aldık mecburen kocam yüzünden.. ama şu mayıs bi geçsin görecek kocam hanyayı konyayı

keşke eşimden başka kimseyi tanımamış olsaydım((
eşim çok kıskanç ve evlenmeden önce erk ark olduğunu bilmesine rağmen sorun etmedi evlend,k ama sonrasında çok huzursuzluk yaşadık bu yüzden.

biz pek huzursuzluk yaşamadık ama bnm içimdeki huzursuzluk bana yeter.. keşke ilk hayatıma giren o olsaydı son olarakta kalsaydı

Keşke annemi dinleyip soğuklara fazla oturmasaydım
Bi'taraflarım ağrımazdı pehh

keşke sevgılımle barısmasaydım ayrılmıştık ne guzel

keşke eşimle dün kavga etmeseydim fena cizmişim adamcagızı çok üzüldüm

Keşke büyük il'de ikamet etseydik her yıl evimize hırsız girmesinede razıyım ilçede hiç birşeyin tadı tuzu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…