Keşke biraz ince düşünceli olsa herkes... Bebek özlemi

Rabbim mükâfatınızı arttırsın. Hakısınız insan bazı şeyleri başına gelince anlıyor. Hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz. En iyisi teslim olmak. Allah gönlünüze göre versin

Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin. Elbette mükafatı var. Müminin ayağına diken dahi batsa sevabı ecri var. Bebekleriniz sizi cennet kapısında bekliyor olacak İnşaAllah. Siz olmadan cennete girmeyiz Rabbim diyecekler. Size üzülmeyin diyemem sizi anlıyorum diyebilirim. Geçen hafta muhabbet kuşumun birini aniden kaybettim. O da benim bir bebeğimdi yavrumdu. Emek emek sevgiyle büyütmüştüm çok severdim çok bağlıydım. Çok ağladım hala üzülüyorum içim yanıyor ama çaresi yok. İnşaallah cennet kuşu olursun diyebiliyorum. Allah bizi rahmetiyle cennetine koysun orda kavuşalım hepsine.

Bende yaşadığım şeyleri gün gelip yavruma kavuşunca unutacağımı sanmıyorum. Kalbim bu süreçte çok yaralandı, çok gözyaşı döktüm. Unutamam asla.

Sadece gönderiniz okudum. Size çok dua edeceğim sızınızı içimde hissettim. Allahım size De nasip etsin inşallah ve edecek de her şeyin belli bir zamanı var sadece

Sırf bu yüzden sosyal medya hesabımı bile kapatmayı düşünüyorum. İnsanlar o kadar bencil ve empatiden yoksun ki tahammül edemiyorum. Yatıp kalıp hamile kalmış, kolayca sahip olmuş ama şov yapıyor. Sürekli göbek paylaşmalar, ultrason fotosu atmalar, üstelik kaç yıldır beklediğimi bile bile, kaç doktor gezdiğimi bile bile...Bu kıskançlık değil, empati yoksunluğuna kızgınlık.

Size iyi gelecekse kapatın uzaklaşın. Bile bile yapmak açın karşısında yemek yemeğe benziyor. Gösteriş budalalığı! Az evvel tanımadığım birinin reklamı çıktı önüme. Daha 7 ay önce doğum yapmıştım 2. ye hamileyim! işte ultrasonu! Müslüman her adımında karşındakini düşünür, edep ve ahlakı gözetir. Allah tan gelen bir imtihan bu ne kusurluyuz ne hastayız! Bir de bunu ima edenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…