- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
-
- Konu Sahibi helloeverybody
Çok. doğru yazdiniz tebrik ederim.Hemen üye olur olmaz bdv ye konu aciyorlarFikrime katilan uye arkadaslarim olur mu bilmem ama , keske BDV bolumune bir mesaj sınırlamasi getirilse , atiyorum 50 mesaj sinirini gecmeyen uyeler yazamasa , bu sayede , sevgilim bana bugun mesaj atmadi sizce neden ? , okulumda bir cocuk var acaba beni seviyormu kizlar ? gibi sacma sapan acilan konulardan ve troll konulardan arindirilmis olur burasi hemde gercekten derdini paylasmak isteyen uyelere daha da yardimimiz dokunur. Ne dersiniz hanimlar ?
Şimdi ben yazacaktım mesela resim görmek, özel mesaj atmak için sınır var. Konu açmak için de olmalı.Hatta en az 100 olmalı.yalnız konuyu yanlş yerde canım site için öneriler kısmına açsaydın keşke. bencede mesaj sınırlaması gelmeli hatta 50 az bile 100 olmalı o
Aynen canım inşallah uygulamaya geçer bu fikir. Çok mantıklı geldi bana.Şimdi ben yazacaktım mesela resim görmek, özel mesaj atmak için sınır var. Konu açmak için de olmalı.Hatta en az 100 olmalı.
Hatta bdv içerisinde olmalı ki o 100 mesaj, deneme tahtasında ooo birr kiii falan yazıp dolduramasın.Aynen canım inşallah uygulamaya geçer bu fikir. Çok mantıklı geldi bana.
Hatta bdv içerisinde olmalı ki o 100 mesaj, deneme tahtasında ooo birr kiii falan yazıp dolduramasın.Kazen duy sesimizi.
onlarda yönetim izniyle açıyo zatenAma kendini belli etmek istemeyip,sırf derdini dökmek için yeni üyelik açanlar var.Onlar mağdur olur
Bence eski yöntem güzelmiş çünkü bu şekilde de bir sürü alakasız konu açılıyor. Hatta bugün bir tanesi bizi tehdit etti mobbing yapiyormuşuz, mahkemeye verecekmiş, kib.ledimMesajlara yeniden kota konursa ki şu an kota yok, orda burda njxjejcj, .....Sonnn3333, kotayı doldurmak için yazıyoruuum gibi mesajlar olacaktır.
BDV'de mesaj sayısı doldurma gibi bir düzenleme teknik olarak mümkün olmayabilir.
Eski yöntemimiz var ama tabii onda da siz konu açtığınızda bize anlayış gösterip onay sürecini sabırla bekler misiniz bilemiyorum
Bir ara BDV'de uyguluyorduk bilmem o döneme Şahit olanınız var mı? Siz konuyu açıyorsunuz, yönetim konuyu BDV'ye uygun görürse açılmasına onay veriyordu, onaydan geçmeyen konuysa açılamadan sonlandırılıyordu.
Denetimli konu açma yöntemi gayette iyi oluyordu ama dediğim gibi sizlerde konu açıyorsunuz, açtığınız konunun denetimden geçmesini beklemeye sabreder misiniz?
Gece 3'te açmaya kalktığınız konu, o saatte sitede Admin veya Bölümün editörü yoksa sabah 8-9, belki 11'de onaylanacak, sonra bize pankart açmayın