• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke bazı şeyleri baştan araştırsaydım...

hala onunla evlenmeyi düşünüyorsan pes derim valla...
hayatından tamamen çıkar o insanları...

dimi ailesiyle görüşmemek onlardan kurtulmam anlamına gelmiyo. benim onlarla bi işim kalmadı desede. hep kaygı duyuyorum. aklımla kalbım arasındaym

Püffff inanmayın şöyle safsatalara büyü falan yok. Sadece nişanlınız ana abi sözünden çıkamayan bir adam. Hey Allahım koca koca kadınların inandıkları şeylere bak.

Ayrıca şöyle sorumsuz adamlarla evlenmek için önce yırtınır adam evlendiğinde de full time sorumsuzluk yapınca kocam rızkımızı bara pavyona yediyor, ayı zor getiriyoruz, kocamı nasıl yola getiririm diye konu açıyorsunuz. Kendinize zorunuz mu var nedir.
Kazık kadar adam, daha takacağı 3 tane altını alacak parası yok, siz evlenmeye çalışıyorsunuz. Evlenmek cidden ehliyete bağlanmalı.

Gelecegin "kocam eve gelmiyor"kocam alemlerde"kv beni istemiyor"kocam çalışmıyor""ben çalışıyorum elimden alıyor"ailem beni istemiyor""kocam işsiz"vs.vs.
Konularına adaysın.

ailenın rızası yok
ortada büyü var
sana yapmcakları ne malum
adamın elle tutulur tek ıyı yanı yok
bide gelmıs sevıyorum dıyor
evlensen asla arkanızda kımse olmıcak
iyi düşün bu adamdan sana ne koy olur ne kasaba ??

siz neden bu kadar sinirlendiniz ben anlıyamadım. tamm fikirlerinizle düşüncemi zengeliştirdiniz tşk ederim de. artı hakaret boyutuna gitmiyor mu yorumlarınız..
Akla yatıyo mu bu adam diyorum
33 yaşında birikimi yok üstüne bi de borcu var
Yumurta büyüsü ne demek ilk kez duyuyorum, sana normal geliyo mu
Kaçman lazım ne akla ne mantığa hiç bişeye uymuyolar komple

Öfff hiç sevmem böyle çetrefilli aileleri de konuları da.
Şu an size küçük gibi gelen sorunlar sonra dağ gibi gelir gözünüze.
Hem önce adamın çalışkanlığına bakın. Bu yaşa kadar pek bir gelecek hazırlayamamış birisi bu saatten sonra nasıl yapar bilemedim.

bence anne babann sozunu dinle bu isi bitir bu adamdan koca olmaz ayrica evlenseniz bile sizi rahat birakmazlar

şu bdv de her gün yeni birşey duyuyorum..
yumurta büyüsü ne ola ki ?

33 yaşına gelmiş 2 tane nişan takısını takamayan adamla evlenmeyi düşündüğünden eminmisin..
anneni dinle ..

yengeye gelince kusura bakmada kimse 33 yaşında kazık kadar bir adamla aynı evde yaşamak onun hizmetini yapmak zorunda değil ve istemezde.. yenge çok haklı..

bi insan neden HERŞEYE RAĞMEN İLLEDE ONLA EVLENCEM derki.
olmuyosa olmuyodur.
şimdiden koca bi sayfa dert yazan bi insan o evlilikten ne hayır beklerki.

daha başında sorunlarla dolu bir ilişki. pasif kalan bir nişanlı. üstelik de siz nişanı attıktan sonra tekrar görüşmeye başlamışsınız. ilişkiniz laçkalaşmış. bu ilişkiden iki tarafa da bir hayır geleceğini sanmıyorum.

Back