Keşke ailemizi seçebilsedik fikirlerinize ihtiyacım var:(

Elbette evli olmasam muhtemelen beni de gazete köşelerinde görürdünüz öldürüldü ya da cinnetle canuna kıydı diye allah esirgesin tüm kadınları ne zor: ( yuvama da güven ve sevgi problemim çok zarar verdi bunu baba evinden getirmiştim oysa ki eşimin de sinir harbi problemi ile birleşince bir dünya da burda uğraştım ama yılmadan okumam meslek sahibi olmam ve çabalarımla biliösel destekle düzeldü şükür

Bu sefer hiç yemeyin. Sert olun, sert olmakta fayda var ürksünler sizden asla yardım etmeyin saygı duymasını öğrensinler.
Onlar bundan daha da beslenip sanki ben kapılarına gitmişim barışmaya gibi davranıyorlar bana hala enteresan hepsi psk sorunlu farkındayım normal de olamaz zaten ama zor toparladım aileyi ev uçuyır ben sigaradan alamıyorum kendimi oğlum ilgi bekliyor eşim başka şeyler hiçbirine cevap vermemem burda da sorun oluyor bu kez ne hakkı var ana baba da olsa bunların

Kesinlikle öyle yapacağım bir sene öyle de yapmıştım zaten evleri yanmış ulaştılar bana gittim gel dediler diye. Öyle barışıldı. Ama şu an görseniz dersiniz ki kız yalvarmış da barışılmış onlar küsmüş normalde de böyle davranıyorlar .insan bazen eşinin çevresinden de özeniyor etrafından da ihtiyaç işte ana bababelki düzeldi ümidi ile verdim o şansu ama nerde

Anadır babadır anlarım saygı duyulur, ama bu ana babalar evlatları ne diye yapıyorlar? Böyle davranmak için mi? İşkence etmek için mi? Onlar ana babaysa sizde EVLATSINIZ. Evlat nasıl ana babaya saygı duyuyorsa ana baba da evla da o şekilde saygı duyacaktır. Ailedir alttan al, ailedir saygı duy. Ailedir görmemezlikten gel cümleleri ne yazık ki bana göre değildir, size göre de olmasın. Vicdan yapmayın hiç. Üvey evlat muamelesi yapmışlar adeta kullan-at kullan-at olmuşsunuz afedersiniz.
Dediğim gibi acımayın, acınacak hale düşersiniz.
Sert olun, yardımlarda bulunmayın.
Kardeş deseniz düşman başına. Saygısız, edepsiz!

Rica ediyorum canınızın, evladınızın yuvanızın kıymetini bilin.

estağfurullah. iyi insan olmakla aptal olmak karıştırılıyor sadece günümüzde. daha 13 yaşında nelere kalkışmışsın sırf aileni mutlu etmek için. lütfen üzülme. sen doğru bir yaşam içindesin ve ailenle görüşmeye devam edersen senin yaşamında da sorun yaratırlar direk yoldan. eşine dalaşırlar,çocuğunu itelerler,eşinle aranı bile bozabilirler. küçük sebeplerden kimse ailesini silmez ki, senin aile konusunda yaşadıkların çok uç şeyler. ama sanırım eş konusunda şanslısın,buna şükret

Şükürler olsun ki siz gibi insanlar da var da bu saatte zaman ayırıyor, doğruları aktarıyorlar. Teşekkür ederim evladın aileye görevleri var hakkı var ama ailenin de evlada aynısı var ben de öyle düşünüyorum, hiZmet üzerine doğurulmış bir çocuğum , görselliğim de kullanılmaya çalışıldı zamanında , zengin birilerine verilmeye çalışılmak gibi ilerde bakılsınlar diye

Ben hep kalkan edindim hırçınlığı kendime yıllarca annem gibi anne olmayacağıma karar verdiğim gün eşime açtım geçmişimi çocukluğumu , o beni döven adam gitti bambaşka birş geldi hep insanlar içimde benden üstündü , değersiz sevgisizdim hep eşim sevdi beni çok şey yaşadık ama baktım ki temel benim çocukluğım işte o zaman evliliğim kurtuldu şimdi bana çok iyi biri ben de şaşırdım ama hakkı nasıl helal edilir bu kıyılan canın yalnızlaştırılmanın

Verilmiş sadakanız varmış, allah kurtarmış. Önünüze bakın deli gibi yaşayın. Acımasız olmakta yarar var, hümanist yapınızı bir kenara atın. Siz evlatlıktan çıktınız çünkü annesiniz. Küçük çocuk değil ebeveynsiniz. Burada ne konular okudum aklınız hayaliniz durur. Sizin konunuz bana hafif geldi çok korkunç ebeveynler gördüm, görmeye devam ediyorum. Şükredin. Bol bol şükür..
Şükür yüceltir.

Zaten bir aileniz var 2. Bir aileye hiç gerek yok .
Anne baba belki affedebilirsiniz ama kardesinizi çıkarın hayatinizdan. Görüşmeyin zarardan başka bir şey değil , allah yardımcınız olsun.

bak heralde senin de çocuğun var, nası üstüne titriyosundur. nadir de olsa böyle aileler var. eşine yaranı açman iyi olmuş bu yara nasıl gizlenebilirdi ki? ama karşılığında sana karşı tutumunun daha düşünceli olmasına sevindim çünkü kimileri vardır ki yüzüne yüzüne vurur. helal de etme hakkını, insanlar binmeye eşşek arıyor da bunu ailenin yapması ayrı bi koyar. sanki evlat değilsin de elsin

Oğlum benim bu dünyadaki cennetim servetim artık eşim de öyle , yeniden aşık oldum ona dönüm noktamızdan sonra bana baba abi eş her şey oldu şükür haklısınız şükürler olsın yaradana

Evet var 1. Sınıfa başlayacak iki dişini yeni süşüren körpe bir kuzum var ölene kadar onun için yaşayacağım, her daim doğru insan, eş, evlat, baba , iş arkadaşı olsun diye uğraşacağım bir minyatür insan var hayatımda :) şükür allaha verdiği için çok koyuyor elbette çünkü bir evlat olarak çok sevilmek istedim ama ne yaptımsa hep kötü ben oldum .

üzülme canım..senin o aileden yüzün gülmemiş şimdi temiz çekirdek ailenle yüzün hep gülsün,kuzun sana hayırlı evlat olsun inşallah

Amin neler var hayatta
Şükür mücadelemize çekirdek aile düzenimizi kurmussunuz. Evdeki huzur önemli ve güçlü olun.
Sizden bi tane var bu Dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…