Gidiosun doktora senden adetin 3. Gunu test istiyor vitaminlerine bakılıyor yüksek yada düşük degrr varmı ona bakılıyor. Çeşitli zamanlarda adet zamanına göre seni cagurıyor yumurtan tam büyüyomu die karından yada alttan muayene ile farketmio bana hep karından bakıldı. Boyunu izliyor 2 güne bir çağırıp sonra çatlamasına bakıyor kenfi kendine catlıyormu. Senin prolaktin degerin yüksek mesela once senin degerini düşürürler. Normale donunce de bir sefer boyle takibini yaparlar eger olmuyosa yumurtan tam gelişmio catlamıo sa falan klomen ve eşdegeri ilaçlarla sana tedavi ye başlıyor. Yine izliyor seni adetteb sonra 2 gune bir falan yumurtan gelişiosa guzel catlatma ignesi veriyor bu igneye de grrek varsa veriyor. Bende yumurta tembeliği var. Bugun hatta doktora gittim klomen içtim 4 gun sol tarafta yumurtalar oluşmaya başlamış dedi içmeye devam et perşembe yine gel dedi. Eger buyuduyse çatlatma ignesi verecek yine sonra 2 gune bir ilişki falan. Sen guzel bir doktora git. Ben araştırma hastanesinin infertilite (bir senedir cocugu olmayanlar için) bölümüne gittim rahim filmi falan cekindim bu tedaviyi onlar soyledi. Malesef kuzum eskisi gibi yediğimiz şeyler saglıklı değil dogurganlık sayısı azalıyor. Tedavilerle kalmak daha kolay. İyi bir doktorun kontrolunde olmak her zaman iyidir. Hakkında hayırlısı. Canını sıkma pozitif düşün. Yatakta keyfine bak zevk almaya bak unut bebegi.