Gebeliğe Hazırlık Kesinlikle hamile değilim:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
41 hamileden 41 ayet-el kürsü topladım biri için
Ve bu kişi ilk çocuktan sonra hiç korunmamıştı
Çocuğu 7 yaşındayken hamile kaldı
O ay hamile kaldı bence bir deneyin hastanelerde hamilelerden rica ettik

Bende daha önceki kontrolde kist çıkmıştı doktor hayıt otu tohumunu önerdi onu kullandım iki ay sonra tamamen kaybolmuş dedi

Böyle şeyler okuyunca hiç dayanamıyorum 6 bucuk yil bekledim rabbim aramasın tez vakitte kucağınızi doldursun umudumuzu ve duanizi birakmayin
Amin inşallah aslında hiç takan biri değilim ama bilmiyorum dışarı çıktığımda bile sadece çocuklu olanlar gözüme çarpıyor

Amin inşallah aslında hiç takan biri değilim ama bilmiyorum dışarı çıktığımda bile sadece çocuklu olanlar gözüme çarpıyor
Böyle düşünmeyin etraftaki insanlar gördükleriniz duyduklarınız sizi sadece üzer akışına bırakmaya çalışın psikolojik olarak çok yipraniraaniz benim gibi atlatamassiniz tup bebege başvurmak zorunda kalırsınız allah buyuk.elbet bir gün vericek

Evet ama nereye gitsek bebek olmuyor mu geç kalmışsınız cok tembelsin hastamızın sözlerine maruz kalıyorum o an yerin dibine giriyorum orda olmak bana işkence gibi geliyor bunları yasamak çok zor

Bu ay da bütün umutlarım boşa çıkacak biraz önce test yaptım ve hamile değilim artık bu durum beni çok üzüyor ne yaptıysam olmadı moraldim çok bozuk hiç Birşey e kendimi veremiyorum
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama bir olayı paylaşmak istiyorum seninle eşimin teyzesinin 12 sene çocuğu olmadı önce enişte ameliyat oldu sperleri azmış diye sonra kredi çekip tüp bebek denediler oda olmadı teyzem dediki tamam benim artık çocuğum olmıyacak hastaneye birisi yeni doğan bebeğini bırakıp gitmiş onu almak çok istedi annesi bulundu olmadı bu konuyla koştururken kendisi hamile kalmış farkında değil şimdi boy boy 3 tane oğlu var Rabbim en kısa zamanda sanada sağlıklı evlatlar versin inşallah ama stresten hamile kalamıyorum duygusundan uzaklaşman gerekiyor

Evet ama nereye gitsek bebek olmuyor mu geç kalmışsınız cok tembelsin hastamızın sözlerine maruz kalıyorum o an yerin dibine giriyorum orda olmak bana işkence gibi geliyor bunları yasamak çok zor
Oho iyi hafif şeyler söylemişler ben neler duydum neler kulaklarınızı onlar kapatin soranlarada daha istemiyoruz diyin ben iyle diyordum

Prolaktin için endokrine gittin mi? Değerin kaç? Ben de prolaktinden ötürü iki yıldır bekliyorum. Neden yükseldiğini buldular mı prolaktinin?

Doğru doktor da çok takmamaya çalış dedi yakında umarım başarabilirim

Hayır doktor stresten dedi28 çıktı sizin kaç herhamgi bir araştırma istemedi
28 çok yüksek değilmiş. Benim 58di şimdi şükür 17 ama tedavi görüyorum ben. Benim hipofiz adenomundan kaynaklı yükseliyo malesef. Siz stres yapmazsanız düşecektir 29 sınır zaten. Hobi edinin kendinize

Arkadaslar eski hikayelerden duyup cok etkilenmeyin, o zamanlardaki tip basarisi ile simdinin arasinda kat kat fark var. pozitif dusunun lutfn

Boyle yapma bende 1 bucuk senedir istiyorum olmuyor. Başta evet sorunlar yaşadım. Ama bunun bana eşime cok zararı oldu psikolojik olarak. Şimdi çabalıyoruz yumurta takibine başladık klomen kullandım kullanıyorum hala Allah tan herşey. Elimizden geleni yapıp takdir Allah ın deyip bekleyecegiz herşeyde oldugu gibi. Uzme canını olur olacak inşallah. Guzel düşün

Yumurta takibi nasıl oluyor eger olmazsa bende başlayacağım

Yumurta takibi nasıl oluyor eger olmazsa bende başlayacağım
Gidiosun doktora senden adetin 3. Gunu test istiyor vitaminlerine bakılıyor yüksek yada düşük degrr varmı ona bakılıyor. Çeşitli zamanlarda adet zamanına göre seni cagurıyor yumurtan tam büyüyomu die karından yada alttan muayene ile farketmio bana hep karından bakıldı. Boyunu izliyor 2 güne bir çağırıp sonra çatlamasına bakıyor kenfi kendine catlıyormu. Senin prolaktin degerin yüksek mesela once senin degerini düşürürler. Normale donunce de bir sefer boyle takibini yaparlar eger olmuyosa yumurtan tam gelişmio catlamıo sa falan klomen ve eşdegeri ilaçlarla sana tedavi ye başlıyor. Yine izliyor seni adetteb sonra 2 gune bir falan yumurtan gelişiosa guzel catlatma ignesi veriyor bu igneye de grrek varsa veriyor. Bende yumurta tembeliği var. Bugun hatta doktora gittim klomen içtim 4 gun sol tarafta yumurtalar oluşmaya başlamış dedi içmeye devam et perşembe yine gel dedi. Eger buyuduyse çatlatma ignesi verecek yine sonra 2 gune bir ilişki falan. Sen guzel bir doktora git. Ben araştırma hastanesinin infertilite (bir senedir cocugu olmayanlar için) bölümüne gittim rahim filmi falan cekindim bu tedaviyi onlar soyledi. Malesef kuzum eskisi gibi yediğimiz şeyler saglıklı değil dogurganlık sayısı azalıyor. Tedavilerle kalmak daha kolay. İyi bir doktorun kontrolunde olmak her zaman iyidir. Hakkında hayırlısı. Canını sıkma pozitif düşün. Yatakta keyfine bak zevk almaya bak unut bebegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…