Gebeliğe Hazırlık Kesinlikle hamile değilim:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Bu ay da bütün umutlarım boşa çıkacak biraz önce test yaptım ve hamile değilim artık bu durum beni çok üzüyor ne yaptıysam olmadı moraldim çok bozuk hiç Birşey e kendimi veremiyorum

Bu ay da bütün umutlarım boşa çıkacak biraz önce test yaptım ve hamile değilim artık bu durum beni çok üzüyor ne yaptıysam olmadı moraldim çok bozuk hiç Birşey e kendimi veremiyorum
canım kaç aydır istiyorsun ki.. dur hemen karalar bağlama..

Bir yıldır istiyoruz ama olmuyor bilmiyorum neden artık her hamile gördüğümde üzülüyorum

canım hemen isyan etme.. doktora göründünüzmü sen ve eşin ?
Evet ikimizde göründük eşimde bir problem Yok bende de saçı prolaktin yüksekliği çıktı doktor çok stres yapma ve düşünme diyor ama bir an bile olsun aklımdan çıkmıyor eger bir iki ay daha olmassa doktor yumurta takibine başlayacak öyle dedi ama hiç umudum yok çünkü ovülasyon dönemini değerlendirmiştik

prolaktin hamilelik için çok önemli canım.. düşürmek için ilaç verdimi.. sonra birdaha tahlil yaptımı TSH ve prolaktin hormanlarının mutlaka düzenli olması gerek.. bak çok şükür eşindede sıkıntı yokmuş.. yumurta takibiyle inşallah olacak... ümidini kesme... beterin beteri var
bak benim eşimde sayı ve hız problemi var.. sayı düzelsede hız düzelmiyor.. senden çok ama çok kötü durumdayım.. ama umudu kaybetmek yok.. iyi bir kadın doğumcuyla yumurta takibini yaptır İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Evet ilacı kullanıyorum dostinex bir ay oldu 29 daha sonra 28çıkmıştı kullanmadan önce bir ay kullandım bu ay gitmeyi düşünmüyorum aöa gelecek ay giderim ben sanki herkesin olur tek benim olmaz gibi geliyor

Evet ilacı kullanıyorum dostinex bir ay oldu 29 daha sonra 28çıkmıştı kullanmadan önce bir ay kullandım bu ay gitmeyi düşünmüyorum aöa gelecek ay giderim ben sanki herkesin olur tek benim olmaz gibi geliyor
sakın öyle düşünme.. beterin beteri var çok şükür benim tedavim var ve olacak de.. hayırlısıla başla tedavine.. güzel sonuçlar alacaksındır

sakın öyle düşünme.. beterin beteri var çok şükür benim tedavim var ve olacak de.. hayırlısıla başla tedavine.. güzel sonuçlar alacaksındır
Umarım isteyen herkesin olur teşekkür ederim sadece ilişkiden sonra en fazla bir saat yattım sizce bunun bir önemi var mı bazıları sabah duş alın diyor

Umarım isteyen herkesin olur teşekkür ederim sadece ilişkiden sonra en fazla bir saat yattım sizce bunun bir önemi var mı bazıları sabah duş alın diyor
kimisi yok diyor kimisi var... ama bana soracak olursanız çoğu kişi bunu yapıyor spermin daha rahat hareket ediyormuş..

kimisi yok diyor kimisi var... ama bana soracak olursanız çoğu kişi bunu yapıyor spermin daha rahat hareket ediyormuş..
Bu ay yapmayı düşünüyorum hepsinde yarım saat sonra duş aldım bu ay bir saat gelecek ay ertesi gün denerim çok rahatsızlık veriyor biraz titiz biriyim ama yapıcam

Bu ay yapmayı düşünüyorum hepsinde yarım saat sonra duş aldım bu ay bir saat gelecek ay ertesi gün denerim çok rahatsızlık veriyor biraz titiz biriyim ama yapıcam
canım zaten her kadının, özellikle ama özellikle kişisel temizliğinde titiz olması gerek diye düşünüyorum.. ama benim eşimde sperm sorunu olduğu için bende geçen yıkanmadım ve ayaklarımı 15 dk havaya kaldırdım.. nasip bu ayda öyle yapacam.. eşimin tedavisi etki edene kadar olmayacak biliyorum ama olsun umudumu yitirmiyorum..

İnş olur ne kadar zormuş bende hemen olur diye düşünmüştüm

Benimde 11 ay oldu şuan kahverengi akınuım basladi adet oluyorum. Kimseyi görmek dahi istemiyrum cok üzülüyrum bi sene az bizaman degil

İnş olur ne kadar zormuş bende hemen olur diye düşünmüştüm
kafamıza takıyoruz diye zor geliyor.. aslında akışına bıraksak herşey daha iyi olacak ama kadınız işte :)
lütfen canınızı sıkmayın... mutlaka takibe başlayın ama olumsuzlukları kafanızdan silin..

Benimde 11 ay oldu şuan kahverengi akınuım basladi adet oluyorum. Kimseyi görmek dahi istemiyrum cok üzülüyrum bi sene az bizaman degil
aaa canım lütfen öyle deme.. arkadaş için yazdıklarım senin içinde geçerli... beterin beteri var.. daha yeni başlıyorsunuz durun bakalım

Canım üzülme benimde 1 sene olmadı hiçbir sorunumuz yoktu çok takıyordum , yumurtlama akşamı ilişkiye girdik yattım uyudum sabaha kadar o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…