• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinin üstünde kan

Ceyda4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
138
37
18
25
Kızlar merhaba bugün hastaneye gittim doktor kesemi tam olarak gördü ama kesemin üstünde 1 damla kan olduğunu söyledi bu durumu yaşayanlar var mi cok korkuyorum lütfen yardımcı olun 😞😞😞😞

Bende kesenin üzerinde degilde rahimde kanama alanı vardı hamileligin ilk haftasindan son aya kadar şükur sorun olmadi düsük riski var diyordu bana hep korkutuyordu son aylarda artik onemsememiştim her ay korkutmasindan dolayı.progestan vermişti dr lekelenmemde vardı..
size doktorunuz ilaç vermedimi bir oneride bulunmadimi ?Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu inş

Bende kesenin üzerinde degilde rahimde kanama alanı vardı hamileligin ilk haftasindan son aya kadar şükur sorun olmadi düsük riski var diyordu bana hep korkutuyordu son aylarda artik onemsememiştim her ay korkutmasindan dolayı.progestan vermişti dr lekelenmemde vardı..
size doktorunuz ilaç vermedimi bir oneride bulunmadimi ?Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu inş
banAda progestan ve folibol verdi genede korkuyor insan 😞

Bide ıstrahat et dedi 1 damla kan görüyorum dedi gebelik 5.4 haftalıkmış
Morelini yuksek tutmaya çaliş biliyorum zor ama yapacak birseyi olmuyor insanin Allaha emanet yavrunuz Allah herşeyin en iyisini bilir sabirla istirahat ederek bekleyin

canım kork tabii tedbirli davran bol bol istirahat et ama sakın stres yapıp bebeğinin gelişimini etkileme bu haftalar altın değerinde ;çok küçük ama herşeyin temeli bu haftalarda atılıyor o yüzden bebeğine güzel mesajlar gönder moralini yüksek tut ve çok iyi beslen
benim kesemin etrafı bildiğin göl gibiydi ama içindeki mercimek şimdi 10 yaşında :))

canım kork tabii tedbirli davran bol bol istirahat et ama sakın stres yapıp bebeğinin gelişimini etkileme bu haftalar altın değerinde ;çok küçük ama herşeyin temeli bu haftalarda atılıyor o yüzden bebeğine güzel mesajlar gönder moralini yüksek tut ve çok iyi beslen
benim kesemin etrafı bildiğin göl gibiydi ama içindeki mercimek şimdi 10 yaşında :))
Ayy kanama mı göründü sizinde 😞 RABBIM BİZE baqişlasın inş .

bana da doktor aynı şeyi söylemişti.Kesenin etrafında kan pıhtısı var dedi.İlaç verdi çok yorma kendini zamanla kaybolur demişti.İŞimdi çocuğum 3 yaşında.içinizi ferah tutun

Back