- Konu Sahibi blacklabelll
-
lipoliz aşamalarını merak ediyorum.Ben de kendisine gittim. onun verdiği diyet eşliğinde ayrıca arkadaşıma yağlarım daha hızlı erisin diye 3 kez göbeğime lipoliz yaptırdım ve toplamda 16 kiloyu 2 ayda verdim. Neredeyse hiç göbeğim yok. 44 Bedenden 38 Bedene düştüm. Hedefim 36 Beden olmak. Biraz sarkma olmuyor fakat biraz gevşeme olduğu bir gerçek. 4 aydır kilomu koruyorum bu hafta yeniden Şebnem Hanım'ın diyetini uygulamaya başlıyorum fakat bu sefer kendisine giderek değil. Nasıl olsa herkese aynı listeyi veriyor. Önemli olan yaşam şekli haline getirebilmek.
Şebnem Hanım'ın ücreti yüksek ama motivasyon amaçlı minimum 1 ay gidilmeli ve kilo verdikten sonra başka bir diyetisyen ile de yada yardım almadan devam edilebilir.
yaaa ben şu şebnem hanıma ulaşamıyorum. ne telefonlara ne msjlara cvp veriyor. nasıl ulaşabileceğim konusunda bir yardımı olabilecek birileri var mı acaba. lütfen
ulaştım valla :) pazar ve pazartesi günleri kapalılarmış o yüzden ulaşamamışım. buğün kendisi cvp yazdı, çok memnun oldum. tek sorun bugün 29 mart ve ben ancak en erken taaaaaa 7 mayıs a randevu alabildim
lipoliz uygulamasından memnun kaldınızmı , tavsiye edermisiniz ? Teşekkürler şimdiden :)aşamaları derken? 15 günde bir yapılır ve gözle görülür yağ kaybı yaşanır her 10 günden sonra
Adanada irem şen çok ünlü.online danışmanlık da veriyormuş. Giden çok arkadaşım vardı.instagramdan bulabilirsinizMerhaba arkadaşlar, boğazıma fazlasıyla düşkün biri olarak yıllardır kilo vermeye çalıştım diyetler yaptım. Ama sonunda gene geri aldım. Kısa zaman önce bir arkadaşımın arkadaşının gittiği bir doktor öğrendim ve ve 3 ay gibi bir sürede yaklaşık 20 kilo verdi. Şuan gayet sağlıklı ve istediğini yiyebiliyor. Bende aradım randevu aldım baya geç dönüyorlar randevulara çünkü çok talep var. Biraz pahalı bir doktor haftada 150 lira veriyorum. Ve tedavi şekli farklı. Şok diyet uyguluyorsunuz ama yanında iğne kullanıyorsunuz. İğneleri size her hafta o veriyor. Ben 1 ayda 8 kilomu verdim ve vucudum çok güzel şekil aldı. Kilolu olmak gerçekten çok kötü. Diyetime devam ediyorum 70 kilo idim suan 62 kiloyum. Ve mutluyum.. Ve yaklaşık 1 buçuk ayım kaldı tedavimin bitmesine. Gitmek isteyen olursa, doktorumun adı Şebnem Utku beylikdüzünde muayenesi. Tel0212) 872 3572
Valla bana çok iyi kilo verdirmişti Müzda Irmak ben onu öneririm. Adana da uzman diyetisyen hemde.Adanada irem şen çok ünlü.online danışmanlık da veriyormuş. Giden çok arkadaşım vardı.instagramdan bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?