• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararlıyım boşanıyorum

Tahammülsuz bir adam 3 yaşında çocuk kendi tuvaletini gidip yaptığına şükür etsin benim kızım 4 yaş yeni kendi yapmaya başladı sifonu da her seferinde arkasından kontrol ederim ki unutabilir çocuğa böyle bağıracagina baba olup egitseymis diyeceğim ama kendi yontulmamis daha. Böyle bir baba ile çocuk büyütmek kendisi tedavi olmali bence 3 yaşındaki çocuğa öfkesini kontrol edemeyen adam sizi tabiki döver derhal sağlıklı olani yapın boşanmak zor bir süreç umarım aileniz destektir eski konuları pek bilmiyorum ama aile yanında olirsa insanın yapamayacağı bişey yoktur.
Ilk tuvalete başladığında sifona da basiyordu zaten o zman da sifonu bozacak diye kızdı korkuttu cocugu muhtemelen ondan sonra basmamaya başladı belki de adam manyak mı ne anlamıyorum ya ben yeterince sabır gösterdim daha fazlası yok artık bende

Bu kadar olaydan sonra “baristik ihihihii ev aldik ihihihiii araba aldik ihihihi” konseptli konular acmassin insallah. Uzulurum uzulurum el kadar bebege uzulurum.
Yok avukatla konusacagim bugün aradım suan durusmadaymis kararlıyım o kadar da cani değilim çocuğum için en önemlisi ama kendim de çok yıprandım artık. Adam 1 aydır hatta geçen sene ramazan ayından beri eve girmiyor zaten evi otel gibi kullanıyor bir şey yaptığı bir işe yaradığı yok zaten sadece cesaret edemiyordum ne yaparım nasıl yaparım diye artık cesaretim de var

Sabah bana kalkmış daha diyor ki çocuğu benden sogutuyorsun okula ben birakcam dedi diye. Daha neler yapicam gör dedim avukata polise gidicem dedim yapmadığım şeyler üzerinden iftira atma bana diyor hala. Ben de çok üzgünüm tahmin bile edemezsiniz hep düzelir diye umut ettim çocuğum babasız kalmasın dedim ama olmadı en çok yarayı da çocuğum aldi

Adami dun kapi disari etmeniz lazimdi. Hala dinleyip bide cevap veriyosunuz. Kocanizi tehdit ederek, polise giderim diyerek korkutup dize getiremezsiniz

3 yaşındaki çocuğunuz tek başına tuvalete gidebiliyor diye mutlu olmaliyken bir sifon yüzünden kızmak ne demek? Prizle benim oglum da oynar bazen 4 5 defa açar kapatır sonra bırakır. Hiçbir şey demen. Kizim 11 yaşında oğlum 4 olacak. Babaları şiddete meyilli şekilde ağzını açacak olsa o ağzı yırtarım ben. O da bilir, ona göre davranır. Tabi ki yeri geldiğinde baba otoritesi olacak ama haksız şekilde değil. 3 yaşında hiç değil. Lutfen bu adamdan çocuğunuz için kurtulun...

Adami dun kapi disari etmeniz lazimdi. Hala dinleyip bide cevap veriyosunuz. Kocanizi tehdit ederek, polise giderim diyerek korkutup dize getiremezsiniz
Korkutup dize getirme gibi bir amacım yok sadece haber vermek istedim avukatla ve ailemle konuştum annem çok kızdı bir kavga ile ayrılınır mi sen annesiysen o da babası diye babam bisey demedi başlat avukatla konus dedi kimse umrumda değil artık

3 yaşındaki çocuğunuz tek başına tuvalete gidebiliyor diye mutlu olmaliyken bir sifon yüzünden kızmak ne demek? Prizle benim oglum da oynar bazen 4 5 defa açar kapatır sonra bırakır. Hiçbir şey demen. Kizim 11 yaşında oğlum 4 olacak. Babaları şiddete meyilli şekilde ağzını açacak olsa o ağzı yırtarım ben. O da bilir, ona göre davranır. Tabi ki yeri geldiğinde baba otoritesi olacak ama haksız şekilde değil. 3 yaşında hiç değil. Lutfen bu adamdan çocuğunuz için kurtulun...
Kurtulucam insAllah dualarınıza ihtiyacım var benim için zor olacak

Merhabalar önceki konularimdan biliyorsunuz zaten. Lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü desteklerinizi bekliyorum. Eşimle bir gün iyi 10 gün kötü hayatımız devam ediyordu. Ama biliyorsunuz ayrılmaya cesaret edemiyordum. Ne olur da tak der artık yeter diye bekliyordum hep. Birkaç gündür iyiydi. Bende terapiye başladım iyi dedim sanki düzelecek. Ama bugün olan oldu artık benim ipler kesinlikle koptu. Kızım (3 yaşında) klozete tuvaletini yapmış neymiş efendim sifona basmamis eşim cagiriyo neden basmiyo bilmem ne bende dedim basar yani çocuk unutmuş olabilir tuvaleti gelince o kadar gidip yapıyor ya. Neyse bulaşık makinesini boşaltıyoruz sonrasında Kızım 3 4 tabağı üst üste koydu bagiriyo eşim de kirilcak diye kolundan çekti. Düzgünce uyar elinden al bağırma dedim. Neyse o da geçti oturma odasına geçtik Kızım lambayı 1 2 açtı kapattı ışığı açtı eşim en son geldi çocuğun tuttu kolundan yere attı napiyorsun sen bozcaksin lambayı diye ben delirdim tabi o an biz başladık kavgaya dedim git surdan çocuk korktu ağladı diye hala çocuğa bagiriyo primleri dokunma diye. Oturdum saatlerce düşündüm ve artık karar verdim kesin de kararlıyım bir avukat bulmuştum daha önceden artık yarın gidip konuşacağım ve açacağım davayı. Beni artık evde tutan bisey de yok. Bana şiddet uyguladı sustum küfür hakaret sustum. Çocuğum babasız kalmasın dedim ama çocuğun böyle babası olacağına olmaması daha iyi. Sizlerden destek istiyorum lütfen çok kırıcı olmayin sadece daha çok cesarete ihtiyacım var zorlu bir süreç beni bekliyor umarım en az hasarla atlatırız. Eşimin ayrılacağımi duyunca vereceği tepkiden korkuyorum bana zarar verir diye. O.yuznden önce avukatla konuşmayı tercih ettim yarını bekleyecegim
Hayırlısı olsun hakkınızda, babanın psikolojik sorunları var gibi. Mesleğiniz var mı? Evden sizmi ayrilcaksiniz esinizmi?

Hayırlısı olsun hakkınızda, babanın psikolojik sorunları var gibi. Mesleğiniz var mı? Evden sizmi ayrilcaksiniz esinizmi?
Amin insAllah öğretmenim şuan kim ayrılacak bilmiyorum sadece avukatla kısa konuştum yarına görüşme yapacağız kim evde kalacak bilmiyorum bu geçici bir süre olur zaten ev satılıp paylaşılır

Çalışıyorum öğretmenim
Niye çekiyorsunuz hocam o zaman. Hemen avukata gidin. O sizi yönlendirir zaten. Üzerinde mal varsa eşinizin hepsine tedbir koydurun satamasın. Ev kendi eviniz ise keza aynı şekilde tedbir koydurun. Eşiniz için uzaklaştırma kararı aldırın. Kapı kilidini değiştirin. Boşanma aşamasında eşinizin farklı farklı yüzlerini göreceksiniz hazırlıklı olun. Ev kira ise hemen başka bi ev tutup eşyayı toplayıp hemen çıkarın evden.

Korkutup dize getirme gibi bir amacım yok sadece haber vermek istedim avukatla ve ailemle konuştum annem çok kızdı bir kavga ile ayrılınır mi sen annesiysen o da babası diye babam bisey demedi başlat avukatla konus dedi kimse umrumda değil artık
Ailenizin tek derdi başlarına kalmayın çocukla. Size sabır sabır deyip rahatça evlerinde oturuyorlar. Ne yaşadığınız kimsenin umrunda değil. Aklınızı başınıza alın, beklediğiniz umutlandığınız her saniyeye bi antidepresan alacaksınız ilerde.

Amin insAllah öğretmenim şuan kim ayrılacak bilmiyorum sadece avukatla kısa konuştum yarına görüşme yapacağız kim evde kalacak bilmiyorum bu geçici bir süre olur zaten ev satılıp paylaşılır
Evi satar sizinle de paylaşmaz. Mutlaka tedbir koydur yoksa mal kaçırır. Mal rejimi davaları çok uzun sürüyor. Sonunda çerez parası olarak yarısını verir size.

Pes annene ya!
Gul gibi mesleğin var başına da kalmayacaksın.

Ailenizin tek derdi başlarına kalmayın çocukla. Size sabır sabır deyip rahatça evlerinde oturuyorlar. Ne yaşadığınız kimsenin umrunda değil. Aklınızı başınıza alın, beklediğiniz umutlandığınız her saniyeye bi antidepresan alacaksınız ilerde.
Annem sürekli ağlıyormuş kız kardeşimle konuşurken flan ağlamış hastalanmış kardeşim benle o kadar ağır konuştu ki annemi babamı üzemezsin yazıklar olsun sana daha neler neler annem bağırdı çağırdı Allah aşkına ben ne yapicam ya hepsi ayrılma neden yapiyon kimse beni anlamıyor evin var araban var ne istiyorsun daha diyorlar

Annem sürekli ağlıyormuş kız kardeşimle konuşurken flan ağlamış hastalanmış kardeşim benle o kadar ağır konuştu ki annemi babamı üzemezsin yazıklar olsun sana daha neler neler annem bağırdı çağırdı Allah aşkına ben ne yapicam ya hepsi ayrılma neden yapiyon kimse beni anlamıyor evin var araban var ne istiyorsun daha diyorlar
Ben daha kızı boşandı diye ölen ana baba görmedim. Onlar bu adamın elinden kazara mazara ölürseniz bile ölmeyecekler, çok çok sinir krizi falan geçirirler işte, olan yavrunuza olur, bunların yanında sığıntı gibi büyür.

İstismara uğrayan bir çocuk var ortada !!!!!! Sizden, annenizden babanızdan eşinizden çok daha değerli ve savunmasız bir çocuk. Bu konuyu sabahtan beri düşünüyorum, keşke sosyal bir devlet olsaydık da o çocuğu alsaydı sosyal hizmetler elinizden. Eşiniz de siz de bunu hak ediyorsunuz. Siz de benim kararsızlığımı görüyorum ama bir sabah kalktım karakola gittim ve her şey bitti. Meğer boşuna kendime çile çektirmişim. Siz de kızınızla evinizde huzurla çayınızı içeceğiniz günleri görürsünüz umarım.

Bu saatten sonra.o adamla ayni evde kalirsaniz cocuga uyguladigi siddette sizin de payiniz olur ki bu zamana kadar durmaniz da hata. Uzaklastirma aldirin avukattan ciktiginiz gibi. Cocugunuzu da acilen pedagoga goturun. Cok uzuluyorum size ama.kiziniza daha cok. Bir sey yapar diye korkunuzu anliyorum ama yapacak olan boyle de.yapiyor gordugunuz uzere. Korkunun ecele faydasi yok. Kades indirin telefonunuza, konu komsu varsa haber verin. Aileniz desteklemiyorsa onlari hic bulastirmayin, avukata vereceginiz paradan kismayin. Suan cok uzuldum bu yazinizi okuduguma sizin hala durmaniza inanamiyorum. Ben olsam bunca birikmisin ustune cocugumu ittigi an cagirmistim polisleri.

Back