Kesin çözümm

helpmeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
278
0
26
Denizli
Kızlar bende size bi kilo verme yöntemini anlatayım:

Yengem 75 kiloydu ve boyu 1.55. Gerçekten kilosuyla boyu çok orantısızdı ve kilolu olduğu için yaşı çok büyük duruyordu halbuki 24 yaşında..Hamile kalmak istediği için zayıflamaya karar verdi ve 3 haftada 5 kilo verdi nasıl mı ?

Doktora gitmeden kendi çabalarıyla kilo verdi. Kepek ekmeği yedi günde 3 dilim kepek ekmeğiyle doyuyodu buna alışmak zor tabi o yüzden ara ara mısır gevreğindn yedi yağsız tuzsuz. Ekmek almaya o gidiyordu 15dklık bi yola fırına. Ara ara gün içinde 10ar tane mekik çekti müzik açıp oynadı ve şuan 70 kilo. Gayet hiç moralini bozmadan kilo verdiği için çok mutlu ve devam ediyor..

Sizde inşh faydalanırsnz kızlar Hadi hayırlısı :)

yengenizi tebrik ederim sadece ekmek mi yedi anlayamadım orasını

Kepek ekmeği yedi evet. Diyete başladığı ilk zamanlar 1 dilimle doymuyodu 2-3 dilim yiyodu hatta öğün aralarında mısır gevreği yiyodu ama artık 1 dilimle doyuyor karnım şişti patlıcam bile diyor. Gözle görülür fark var 44 bedenden 40 bedene düştü :)

Afedersiniz mantıklı gelmediği için yanlış anlamış olabilir miyim diye tekrar soruyorum.

Yengenizin 3 hafta boyunca aldığı tek besin kepekli ekmek miydi?

Afedersiniz mantıklı gelmediği için yanlış anlamış olabilir miyim diye tekrar soruyorum.

Yengenizin 3 hafta boyunca aldığı tek besin kepekli ekmek miydi?

fırın ekmeği yerine kepekli ekmek yedi ve dediğim gibi fırına ekmek almaya o gidiyodu günde 15-20dk fln yürüyodu. Başka yaptığı extra hiçbşy yok :)

sanırım arkadaşlar da benimle aynı şeyi anlamadı. ekmeğin yanında gün boyu hiçbir şey yemiyor muydu. ne bilim mesela kahvaltıda ekmek peynir zeytin gibi.

Back
X