Hamile kaldiginiz ayi ve yasinizi yazin ben hesapliyimBisi anlamadım
Sizde yazarmisinuz benim de iki hamileligimdede tuttu
TutmadıMerhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdanama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
Temmuz ve 26 yaşındayımHamile kaldiginiz ayi ve yasinizi yazin ben hesapliyim
Yazarmisiniz sizdeBende de tutmadı
YazarmisinizTutmadı
İlk kızım yaşım 19 hamile kaldığım ay 1. Ay 20-9=11 tek kızım oldu. Sonra 24+2=26 26-9=17 tek buda kız oldu. Bir tek ikinci kızım tutuyor. Oda 22+7=29 29-9=20 çiftYazarmisiniz
eylülde kaldım, 22 yaşındayım, 9 çıkarınca 22 kalıyo çift sayı, kızımı bekliyorumSizde yazarmisinuz benim de iki hamileligimdede tuttu
Ama siz sene olarak 18 mi yoksa 19 yasindamiydinuzİlk kızım yaşım 19 hamile kaldığım ay 1. Ay 20-9=11 tek kızım oldu. Sonra 24+2=26 26-9=17 tek buda kız oldu. Bir tek ikinci kızım tutuyor. Oda 22+7=29 29-9=20 çift
Allah bagislasin hayirli dogumlareylülde kaldım, 22 yaşındayım, 9 çıkarınca 22 kalıyo çift sayı, kızımı bekliyorum
amin insallahAllah bagislasin hayirli dogumlar
9.haftadasınız cinsiyetini biliyor musunuz?Tutmadı
19Ama siz sene olarak 18 mi yoksa 19 yasindamiydinuz
Bunu bilmiyorum 3 kızım var onları yazdım9.haftadasınız cinsiyetini biliyor musunuz?
MaşallahBunu bilmiyorum 3 kızım var onları yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?