• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin cinsiyet tahmini

Benim tahminim nerde :KK34:

Merhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdan😅 ama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
Hamile kaldığım ay 12 yaşım 26=38-9=29 lakin kese konumuna göre vs kız gibi dendi.Bekleyelim bakalım ne çıkacak.Herşeyden önce sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah.

Merhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdan😅 ama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
(9. Ay +28 )-9=28 benim bebeğim kız

Benimde tutuyor galiba
Yaş 30+9 -9 çift . Doktor kız dedi değişmezse 🤣
Kese konumuna göre erkek dedi herkes

Benim.ablaminkide dogru cikiyor canım oda yeni dogum yapti kızı oldu😊

23+11=34 -9=25 tek gösteriyor bakalım doğru çıkacak mı yazarım buraya 😂

Kızlar bi de burda da konu açılmıştı ama ben bi teyzeden de duydum. Ablası ebeymiş eskilerden. Eğer kese uzunsa erkek yuvarlaksa kızdır dedi bana. 😂 e benim kesem de yuvarlak top gibi. Ama bunu hesaplayınca erkek cıkıyor😂 hayırlısı olsun artık😂

Back