Kesin cinsiyet tahmini

Kızlar bi de burda da konu açılmıştı ama ben bi teyzeden de duydum. Ablası ebeymiş eskilerden. Eğer kese uzunsa erkek yuvarlaksa kızdır dedi bana. 😂 e benim kesem de yuvarlak top gibi. Ama bunu hesaplayınca erkek cıkıyor😂 hayırlısı olsun artık😂
Benim kese kizimda kese uzundu oglumda top gibi buda bende tutmadi😅

Amin canim teşekkürler cümlemizin inşallah 😊 3.spiral kazası, buda kondom 🙈 gerçi henüz kalp atışı duyamadık ama hayırlısı 😊
[/QUOT
Kondom derken nasil oldu ya tup baglatmami oluyo

Yaş 38+10-9=39 erkek ama banada kız dendi 12 haftada ctesi belli olucak hayırlısı bakalım 😂😂😂 doğrusu tüm takvimlerde erlek çıkıyor ama 🤔🤔

Tutmadı. Bunlar yuzde elli ihtimal yanı kesin sonuclar elde edilemez arkadas lar 😂😂😂

Merhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdan😅 ama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
Benin nisanda gebe kaldim 34 yasimdaydim 34+4 =38-9=29 bebegim kiz yani bende tutmadi

Merhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdan😅 ama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
5+33=38 38-9=29 tek cinsiyet belli değil ama🤗

Mayısda hamile kalmıştım mayıs mayıs 5+22=27-9=18 benimkide kız o zaman 😁😁

Benim son adet tarihim kasımın 4 idi hamile kaldıgım ayı nasıl hesaplıcam ekim den mi yoksa yine kasımdan mı

Back
X