• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin cinsiyet tahmini

Kızlar bi de burda da konu açılmıştı ama ben bi teyzeden de duydum. Ablası ebeymiş eskilerden. Eğer kese uzunsa erkek yuvarlaksa kızdır dedi bana. 😂 e benim kesem de yuvarlak top gibi. Ama bunu hesaplayınca erkek cıkıyor😂 hayırlısı olsun artık😂
Benim kese kizimda kese uzundu oglumda top gibi buda bende tutmadi😅

Amin canim teşekkürler cümlemizin inşallah 😊 3.spiral kazası, buda kondom 🙈 gerçi henüz kalp atışı duyamadık ama hayırlısı 😊
[/QUOT
Kondom derken nasil oldu ya tup baglatmami oluyo

Yaş 38+10-9=39 erkek ama banada kız dendi 12 haftada ctesi belli olucak hayırlısı bakalım 😂😂😂 doğrusu tüm takvimlerde erlek çıkıyor ama 🤔🤔

Tutmadı. Bunlar yuzde elli ihtimal yanı kesin sonuclar elde edilemez arkadas lar 😂😂😂

Merhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdan😅 ama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
Benin nisanda gebe kaldim 34 yasimdaydim 34+4 =38-9=29 bebegim kiz yani bende tutmadi

Merhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdan😅 ama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
5+33=38 38-9=29 tek cinsiyet belli değil ama🤗

Mayısda hamile kalmıştım mayıs mayıs 5+22=27-9=18 benimkide kız o zaman 😁😁

Benim son adet tarihim kasımın 4 idi hamile kaldıgım ayı nasıl hesaplıcam ekim den mi yoksa yine kasımdan mı

Back