Çok doğru yapıyorsun. Bu gidişle kendimi boyaya alıştırsam iyi olacak. Zaten iki ayda bi boyatıp kestiriyorum.Ben yıllardır kendi saçımı kendim boyadım fönümü bile hep kendim yaptım. Zaten kestirmiyorum. Bazen diyorum git uğraştığına değer mi yapsınlar kuaförde. Sonra bu fiyatları görünce fön makinasını alıyorum elime
He oldu. 300müş! Zaten sokaktan kazanıyoruz parayı. Zirve yapmış o.ombre için istedi saçım çok kısa ve çok az neymiş açmaya 300 müş boyaya 300 müş bide yıpranmaması için bakım kremi koyuyomuş o da 300 müş kalsın teşekkür ederim dedim
He oldu. 300müş! Zaten sokaktan kazanıyoruz parayı. Zirve yapmış o.
Öyle ama.ay kıyamam sana lale, beni de çok istismar ettiler ama son gittiğimde direndim, ay dedi sana kısa saç çok yakışır dedim o işi geç, direndim
Saçınızın rengi ulaşılmaz bişey değilse evde kendin boya bence saçım kalçamin üstünde uzun yani iyice boyayı karıştırıp iki eldiven giyip daldırıyorum ellerimle boyuyorum fırça falan yok bayada kapatıyor bu hafta boyadım daha iki kutu boyayla bitirdim işi kesimi kendim yapabilsem onada gitmicem ama yapamiyom ışteBoya 130 tl kesim 40 tl idi. Cadde üstü evet. Ay valla bi boyam bi kesimim var. Çok fazla geldi bana. Resmen içim acıdı ya. 40-50tl fazla verdim gibi geliyor. Ben o paraya ne kitaplar alırdım.
Benim eski kuaförüm,ombreyi kim bulduysa Allah razı olsun dedi bir gün bana,neden dedim,az maliyetle gayet güzel kazandırıyor demişti.ombre için istedi saçım çok kısa ve çok az neymiş açmaya 300 müş boyaya 300 müş bide yıpranmaması için bakım kremi koyuyomuş o da 300 müş kalsın teşekkür ederim dedim
ombre için istedi saçım çok kısa ve çok az neymiş açmaya 300 müş boyaya 300 müş bide yıpranmaması için bakım kremi koyuyomuş o da 300 müş kalsın teşekkür ederim dedim
Yuh diyorum çalıştığınız yer baya baya bu yöntemle evler arabalar doldurmuş olmalı hakketen veren varmı ki acep benim elim titrer ya geçen yıl gittiğim kuaföre sordum uzun saçıma kahveydi rengini açıp ışıltı atacak kesecekti 100 liraya bitiririm bi sefer daha üstünden boyarız en çok 150 dedi ona bile kıyıp veremedim yok dedimYeni mezunken birkaç sezon bir zincir kuaförün şubesinde çalıştım yönetici olarak.
Kesim 90, dip boya 110du. Renk değişimi 200den başlıyordu.
Cem Yılmazın kel kafasına ustura vurup sakallarını düzelttirmesi sonucu 75 lira hesap çıkartmıştım da adam bile demişti "sakalları geri takalım bari" diye.
Bahsettiğim de 7 yıl öncenin rakamları.
Herkes söylemiş, bu sektörde fiyatlar çok değişken.
Hak eden bir yer bulursanız ödediğiniz gözünüze görünmez aslında ama insanın içine sinen kuaförü bulması hakikaten çok zor.
Çok çok kısa saçlarım var, evde boyayıp geçiyorum.
Kesimi de 15 gün önce 40 liraya yaptırdım çok da lüks olmayan bir salonda ama tekrar gidebilirim zira kısa saçı iyi kesenin bulmak kolay olmuyor.
Saç kesimi(uçlar) bir de boya(orta boy saç) 170 tl olur mu ya? Millet bizi kazıklamak için fırsat mı kolluyor anlamadım ki. Neyin kafası bu? Bana mı fazla geldi normalde mi böyle hanımlar söyleyin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?